Оригиналният Батман защити избора на Бен Афлек

35579
Оригиналният Батман защити избора на Бен Афлек

Ветеранът Адам Уест защити избора на Бен Афлек за следващия филм, проследяващ приключенията на Батман – „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” (Batman v Superman: Dawn of Justice). Именно 86-годишният актьор за първи път играе за първи път човека-прилеп в класическия глуповат и весел сериал от 60-те години на миналия век.

Пред сайта Mashable Уест обясни: „Афлек узря много красиво като актьор. Чувал съм много противоречиви коментари (по темата) – намирам ги за нелепи. Той е е много по-добър, отколкото смятате”. Според ветерана в последния си филм („Не казвай сбогом” (Gone Girl) Афлек показва, че ще може да се справи с ролята на Черния рицар.

Бен Афлек е новият Батман

Американският актьор Бен Афлек беше избран от киностудията "Уорнър" да заеме мястото на Крисчън Бейл в ролята на Батман, съобщиха снощи...

Новината, че 42-годишният носител на две награди Оскар ще се превъплати в ролята на милиардера Брус Уейн не беше посрещната добре от феновете. Те дори направиха популярен хаштага: „BetterBatmanThanBenAffleck”.

Така или иначе Афлек ще е едва шестият актьор, който ще играе Брус Уейн след Уест, Майкъл Кийтън, Вал Килмър, Джордж Клуни и Крисчън Бейл.

Според първия актьор, изиграл човека-прилеп, с ролята биха се справили още Брендън Фрейзър, Леонардо ди Каприо и Робърт Дауни-младши. Причина за това е силното им присъствие на сцената и сурови изложения.

 

Жената на Афлек: Виждам го в политиката, но не сега

Актрисата Дженифър Гарнър е приела да изиграе образа на жената на корицата за Алюр (Allure), списанието- експерт в красотата. Тя има и ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино