X
 
 

Бойко Борисов има съзнание на сикаджия и език на каруцар

22864 12
Бойко Борисов има съзнание на сикаджия и език на каруцар
Снимка: БГНЕС
Думите на премиера Бойко Борисов продължават да разбунват духовете в политическия и обществен живот на България.

Поредното определение, което дойде като последствие от изказването на министър-председателя дойде от журналиста Велизар Енчев, който смята, че "владетелят на „Дондуков“ 1 има съзнание на сикаджия и език на каруцар".

Добро утро, келеши и мисирки!

Най-честото обръщение в социалните мрежи в българската журналистическа среда с социалните мрежи беше именно "Добро утро, келеши и мисир...

Ето и пълното мнение на Енчев:

Вербалният изказ на премиера е тежка диагноза. Понеже словото е огледало на мисълта, очевидно е, че владетелят на „Дондуков“ 1 има съзнание на сикаджия и език на каруцар".

Да наречеш „келеш“ главния секретар на президента, а репортерките презрително да сравниш с „мисирки“, е агресия и към инакомислещите, и към журналистите.

На първите натъртено им казва да си налягат парцалите, иначе ще им прати новия главен прокурор. На вторите сочи отреденото им от него място – във фермата за опитомени животни.

"Политически зоопарк": Реакциите след престрелките между Радев и Борисов

"Считано от днес официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за о...

Както е яхнал метлата, въпрос на време е да преустрои стадионите в места за превъзпитание. Май затова ще строи и нови."

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 8 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Руската мастия Бойко Борисов има съзнание на сикаджия и език на каруцар!
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Путьо,нещо си се объркал !
  : 6 !
 • АнтиБойко 7 АнтиБойко преди 2 седмици Профил на трол?
  Да го пратят на изправително училище за да се научи ... Аман от простаци
 • Анонимен 6 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  И ти си един журналист аман ,аман.фурнаджийска лопата,бягай и се скрий
 • борисов, според ДС Марков е 5 борисов, според ДС Марков е "обичлив човек" преди 2 седмици Профил на трол?
  борисов нарекъл кмета на Перник наше момче. Преди време самият Борисов бе наречен наше момче от Пловдивския Гергов, на когото пък Борисов плати Варненската дупка, вместо да се проведе безпристрастно разследване как Дупката от Варна е отишла у Гергов. Това, разбира се, са алабализми от най-долна георгимарковска порода. Народът няма да се сватосва за Борисов, за да търси обичлив премиер. Народът виж още ›› иска премиерът да го защитава от грабители, да се бори с бедността, да няма по-ниски пенсии поне от 400 лева, да има вода за пиене и дори за къпъне, да обясни защо основните хранителни продукти в Румъния са по-евтини, отколкото у нас, защо в Гърциюя има 13-та пенсия, да обясни още защо е създал оптимални условия Божков да тлъстее и да обърне България в публичен дом? Да обясни кой е дал разрешение България да бъде превърната в европейско бунище? Да обясни Русиья ли е най-бедната страна, че непрекъснато харизва на Кремъл милиарди. Не съм фен на президента, защото е моделиран в руските лаборатории, но в случая президентът каза много истини за некадърното, продажно, мизерно и мега крадливо управление на ГЕРБ. Затова Борисов е толкова бесен, а слугинките му ДС Мйарков, Плевнелиев организират агитки за възхвала на премиера. Райзбира се, всички, който крадат посредством властта, ще подкрепят Борисов.. Лошото е, че рнснаците зомбираха народа, и той не е в състояние да защитава интересите си, превърнал се е в изостанало евразийско, а не в европейско племе, и затова политици като Доган, Местан, Караскачйанов и Симеоновци и гербаджиите, безмилостно го кожедерстват!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Кучетата си лаят, керванът си върви... Помияри нещастни, ББ работи с реална полза за страната си, а вие само лаете, защото нище друго не можете.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Можеш ли да духаш педераст долен
  : 1 !
 • Квалификацията му ! 3 Квалификацията му ! преди 2 седмици Профил на трол?
  Премиерът Бойко Борисов в телевизионно интервю: „Аз до 30 години съм живял така – ставал съм в 5.20 ч. да хващам рейса ... Ходех до почивните станции да взимам помия за прасетата . - „Българите са като кучета – трябва да се държат изкъсо”, отново изфилософства премиерът. Прасета и кучета са българите според този КЕЛЕШ !
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Лъжеш, платена лайкучко! Помияр си се родил, такъв ще си умреш.
  : 23 !
 • Ние помним ! 2 Ние помним ! преди 2 седмици Профил на трол?
  В грамите в "Уикилийкс" се казва , че г-н Борисов, тогава кмет на София, е отишъл при американския посланика и е казал: "Дайте ми властта, аз се наемам да унищожа АТАКА, да изтласкам ДРУГИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ сили и да управлявам така, както вие кажете."
 • Пфф, тоя па 2.1 Пфф, тоя па преди 2 седмици Профил на трол?
  Пффф,тоя па АТАКА споменава, сякаш това нещо мърда и шава. Тая дума предизвиква вече само досада, а нея я уби,онзи, който я създаде - Златния пръст, дето сам стана "курва на Бойко" :)))
  : 5 !
 • ген. Вазов 1 ген. Вазов преди 2 седмици Профил на трол?
  Бойко Методиев Борисов (Б.М.Б.) си е шопско-сърбомански (поздравява със сръбското "Здраво", вместо с българските "Здрасти" , "Здравей"!) БКП-номенклатурен мутро-милиционер! Освен това Б.М.Б. = БОРСУК Мисирков БОКо; БУНАК Мисирков БОКо; БОКЛУК Мисирков БОКо; като от турски БОК = екскремент! БКП-номенклатурен мутро-милиционерски ЕКСКРЕМЕНТ! Защо Радев не използва правомощията си на главнокомандващ и виж още ›› не РАЗЖАЛВА с Указ "ген.лейт. доц. д-р инж." Б.М.Б. до редник от пожарната без право на повишение?! Макар че БКП-номенклатурният мутро-милиционер няма нито познанията, нито квалификацията за да е пожарникар, защото е получил наготово менте-дипломите и званията си - също като синчето на циганския му идол Тато: "д-ра по право на СУ" Владимир Тодоров Живков! Аман от БКП-номенклатурни мутро-милиционерски ТКЗС-арско-цигански ДС-патриотарстващи "калинки" с каскети и сини каски!
Нагоре
Последно в Актуално