Кажете ми кой е толкова луд да забременее и да тръгне през 15 граници

3076
Кажете ми кой е толкова луд да забременее и да тръгне през 15 граници

С този въпрос бившият главен секретар на МВР Николай Радулов изрази своите съмнения за случая със задържаните през почивните дни десетки мигранти на границата ни с Гърция.

По думите на Радулов това може би било тактика на "Ислямска държава" да вкара колкото се може повече хора в Европа. Трябва да има мироопазващи сили на място - само с бомбардировки няма да стане. "Ислямска държава" трябва да бъде унищожена, добави бившият главен секретар на МВР.

В училище никой не възпитава децата – откакто има делегирани бюджети

С тези думи пред Нова телевизия режисьорът Андрей Слабаков коментира кичозността на абитуриентските балове у нас и поведението на млади...

Тези бременни жени отиват при мъжете си, които са минали по-рано по пътя за Западна Европа, за да намерят място къде да живеят и чак като са се установили, вземат и жените си, даде далеч по-обосновано предположение Нидал Алгафари. На мен ми е обидно, че тези хора ги лъгали, че ги водели в Македония, а не в България, добави Алгафари пред Нова телевизия.

Евродепутатът Ангел Джамбазки опонира, че в България регистрираме бежанците, а Македония не е страна по Дъблинските договорености. Джамбазки е сигурен, че споразумението между ЕС и Турция няма да работи и не работи. Той е убеден, че турската държава ще избутва стотици хиляди хора към Европа. Решението е просто - довършване на оградата по границата с Турция и организация от страна на държавата.

Джамбазки наблегна и на предложението на ЕК за промяна на Дъблинските споразумения, като ако някоя страна-членка на ЕС откаже да приеме бежанец, трябва да плати 250 000 евро на човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com