X
 
 

В София кметът е потенциален президент или министър-председател

3250 2
photo of В София кметът е потенциален президент или министър-председател
Снимка: БГНЕС
"В София кметът е потенциален президент или министър-председател, а в страната не е така." Това каза политологът Андрей Райчев в интервю за bTV. Той прогнозира, че в повечето градове, старите кметове ще ги преизберат.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • кажи за руското сборище в СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ 2 кажи за руското сборище в СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ преди 2 седмици Профил на трол?
    в София се откри Световен руски младежки фестивал на руските съотечественици - това най-мащабно международно събитие за родени и живеещи в чужбина руснаци на възраст между 18 и 35 години ще продължи до 1 октомври. Програмата предвижда кръгли маси, работни заседания, дискусии, тренинг, майсторски класове, делова игра “Проектогенерация”. Темите включват целите и задачите на бъдещото развитие на м виж още ›› ладежките организации на руснаците в чужбина, съхраняване на историческата памет, укрепване връзките с историческата родина, защита правата на сънародниците зад граница, разширяване на рускоезичното пространство, популяризиране на руската култура и образование, подготовка за празнуване на 75-а годишнина от победата над нацистка Германия и др. За какъв Шенген ревем ? Борисов доказа че е руски ибрик и вкара България в дългова криза заради руските си началници. ГЕРБ не са просто резервния отбор на путлер, те са най-голямото постижение на КГБ и ДС след дпс за целия преход! Гербсп и ДПС-дружба завинаги!!!! Защо ни е бсп, след като достойно ги заместиха от герб!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление – простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-това са най-важните лица на моделът КОЙ!!!Русия може да си организира каквото си иска сборище в София и страната. Кой друг да ги приюти младите руски шпиони, ако не Фъндъкова в данданията за кметски избори – това робско сборище в България е позорно и унизително за българите. НА арх. Игнатов искрено му пожелавам успех. Той е единствения кандидат, който разбира колко далеч е София от европейска столица
  • Пчеличката Мая-виртуална кметица на София 1 Пчеличката Мая-виртуална кметица на София преди 2 седмици Профил на трол?
    Упсьььь...рибата още в морето а Райчев извадил тигана за пържене....
Последно в Актуално