Актуална информация на един клик разстояние

1704
Актуална информация на един клик разстояние
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате с едно кликване целенасочено, бързо и лесно да стигнете до информацията, която Ви интересува и Ви е необходима във Вашата работата, направете го с правноинформационните системи на АПИС. Те Ви предлагат лесно достъпна, винаги актуална с ежедневно обновяване, удобно структурирана правна, административна, справочна и търговско-икономическа информация.

Вече 33-години АПИС държи лидерската позиция в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правни и бизнес информационни системи на българския пазар. В портфолиото на фирмата вече има над 20 продукта, разработването на които отразява потребностите на клиентите от актуална информация в различни области на обществено-икономическия и стопанския живот. Дългогодишните потребители на АПИС-системите, убедени в качеството, удобната функционалност и компетентността им, предпочитат в работата си както базовите продукти – Право, Процедури, Практика, Финанси, Регистър плюс, Време, Глобус и др., така и надграждащите ги модули към тях, а също и най-новите системи GDPR Инфо и GDPR Асистент, AML Асистент и ДДС Асистент. С тях, и с всички други продукти, можете да се запознаете  в електронната страница на АПИС - www.apis.bg.

Компанията разполага с опитен екип от близо 100 експерти и специалисти в различни области и над 100 извънщатни сътрудници – изтъкнати специалисти и утвърдени експерти в областта на правото, икономиката и компютърните науки.

Един от основните фактори за успешната дейност на компанията е поддържането на непрекъсната връзка с клиентите чрез посредничеството на повече от 70 дистрибутори на АПИС в цялата страна, които оказват съдействие при сключването на договорите и обучението на потребителите за работа с информационните системи, за тяхната поддръжка и актуализация, разпространението и рекламата им.

Стремежът на компанията е да осигурява на своите над 70 000 крайни потребители и над 3 500 организации от публичния и частния сектор достоверна, удобно структурирана и винаги актуална правна, административна, справочна и търговско-икономическа информация.

Много полезни са и регулярно провежданите уеб семинари и обученията, организирани от АПИС Академия, със свободен достъп за участие, в които специалисти и експерти в различни области на обществено-икономическия и стопански живот на страната разглеждат и осветляват важни и актуални теми във връзка с настъпили промени в българското законодателство.

Винаги можете да получите повече информация за нашите продукти чрез представителите ни в София и в страната, чиито контакти ще намерите в https://www.apis.bg/bg/tyrgovci, като се обадите на тел.:02 923 9800, 980 4827или ни пишете на office@apis.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com