X
 
 

Появи се нова снимка на екипажа на Аполо 11 - първите хора, кацнали на Луната

8927 1
Появи се нова снимка на екипажа на Аполо 11 - първите хора, кацнали на Луната
Снимка: Getty Images/Guliver
Астронавтът Майкъл Колинс публикува неизвестна досега снимка на екипа на Аполо 11, докато светът се готви да празнува 50-та годишнина от първото кацане на човек на Луната.

"Екипажът. Намерих това в дъното на кутия. Не мислете, че някога е била използвана от НАСА", написа Колинс в Twitter. На снимката са Колинс, Нийл Армстронг и Бъз Олдрин, позиращи пред голям модел на Луната. Снимката е подписана от Колинс.

Джеф Безос с амбиции за кацане на Луната (ВИДЕО + СНИМКА)

Джеф Безос показа във Вашингтон модел на космически апарат, който ще каца на Луната, пише АФП. "It's time to go back to the moon, th...

88-годишният астронавт е добавил #TBT хаштаг, който означава "Throwback Thursday", интернет феномен, когато хората в социалните медии публикуват снимки или спомени от миналото си, което, както подсказва името, се случва в четвъртък. Тази година на 20 юли, 2019 година се отбелязва 50-годишнината от мисията на Аполо 11.

По време на мисията, Олдрин и Армстронг първо стъпили на повърхността на Луната, докато Колинс пилотирал командния модул. След като мисията на повърхността приключила, двамата астронавти се присъединяват към Колинс, преди да се отправят обратно към дома. Триото успешно се приземи в Тихия океан на 24 юли 1969 година.

Actualno.com

Етикети:

 • Уточнител 5 Уточнител преди 6 месеца Профил на трол?
  Това русофилията е опасна и при това нелечима болест. Води до прогресивно затъпяване и накрая - до пълно видиотяване, както при пациента Червенко Македонецъ
 • Македонецъ 4 Македонецъ преди 8 месеца Профил на трол?
  Жалкото н*щожество /2/ пише хуморески , че Сащ били демократична държава. Освен закупен от тях/ д*бил/ или наистина тотален д*бил вярва на тази глупост. После , ИНТЕРЕСНО ЗАШО същият сорос след като бил мой човек работи за Сащ/Babylon/ , но за минута да повярваме на /2/ и какво излиза , че най най най /Сащ/ оставят НАЙ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО един като мен да си живее и да ДАВА И НАКЛОН ДАЖЕ. СТРАННО.
 • Македонецъ 3 Македонецъ преди 8 месеца Профил на трол?
  Когато кацат на Луната за първи път космонавтите на САТАНАТА/Сащ/връзката им нещо прекъсва, армстронг превключва на медицинският канал и казва/ ТЕ НИ ГЛЕДАТ , НАРЕДИЛИ СА СЕ НА РЪБА НА КРАТЕРА И ни ГЛЕДАТ.Какво казва същият изключително верен на Сатаната/ Сащ/ по повод 25 год от кацането им на Луната? Оставяме ви много недовършени неща..... Открития достъпни за онези дето могат да премахнат Защитн виж още ›› ите слоеве на ИСТИНАТА.
 • Македонецъ 3.1 Македонецъ преди 8 месеца Профил на трол?
  Казал го е зашото е бил абсолютно сигурен , че вие НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕМАХНЕТЕ ЗАЩИТНИТЕ СЛОЕВЕ НА ИСТИНАТА.И не се е излъгал. вие сте заразени БЕЗНАДЕЖНО С ГЛОБАЛНИТЕ/македонизми*новакович/. По скоро очаквам мъртвец да възкръсне отколкото /2/ да се отърси от тези Глобални македонизми например.
  : 0 !
 • Македонецъ 3.2 Македонецъ преди 8 месеца Профил на трол?
  МОГЪЩИЯТ ДЖЕДАЙСКИ ОРДЕН ПЪТУВАЩ ВЪВ ВРЕМЕ/ ПРОСТРАНСТВОТО , ПАЗИТЕЛИТЕ НА БАЛАНСА ВЪВ ВСЕМИРА ЩЕ ДОЛЕТИ ОТНОВО НА Земята. ТОЙ ВЕЧЕ И Е ТУК , но вие заразените БЕЗНАДЕЖНО С Глобалните/ македонизми/ ... вашето мнение винаги е било на ВСЕМИРНОТО БУНИЩЕ И НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ И ДРУГАДЕ.
  : 2 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  По повод написаното от 1. Не знам защо българските русофили все поставят знак на равенство между хората, които харесват САЩ като демократична, развита държава с напреднала наука и висок стандарт на живот и от друга страна - почитателите на Сорос. Ами че Сорос е ваш човек, ваш! Милиардер с комунистически убеждения! точно като другарката Нинова и като другаря Путин. Най-видни соросоиди са Орбан, а н виж още ›› а българска почва Петър Волгин, дето са се обучавали със стипендия на Сорос и в соросовите университети. И ето ти съвпадение - и двамата горещи почитатели на путинизма и носталгици по социализма. Ретроградни мракобесници.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Смешен, защо пишеш глупости. Орбан изгони сорос от Унгария, заедно с НПО-тата си и университета.
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  да не би да има все още заблудени че кравар 11 някога е кацал на луната и че чичко ви сорос ще спаси света
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Или пък, че първите ватенки в космоса са се върнали живи?!
  : 1 !
 • Канадка 1.2 Канадка преди 8 месеца Профил на трол?
  Първите ватенки може и да не са се върнали въобще, но първият, който се върна жив е руснак и целият свят знае името му. Юрий Гагарин!
  : 5 !
 • Анонимен 1.3 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Следите и оборудване, оставени от първите космонавти на Луната вече се виждат с телескопите от Земята поради колосалното подобрение на техниката в последните години. Това окончателно разби руския мит, че кацането на Луната било фалшифицирано. Обратно- вече няма никакво съмнение, че полетът на Гагарин в космоса е бил фалшива новина, скалъпена по заповед на руското държавно ръководство, защото е пре виж още ›› дстоял полет на американците и руснаците на всяка цена искали да "изпреварят"
  : 2 !
 • Анонимен 1.4 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Гагарин не е летял.Аргументи: 1.Никога не е можел да обясни на пресконференциите на въпрос от чуждестранни журналисти ЗАЩО НЕ Е НОСИЛ СЪС СЕБЕ СИ ФОТОАПАРАТ да заснеме през люка незабравимите гледки, които като пръв човек космоса трябва да е видял. По онова време в СССР вече има много практични, леки и с малък обем фотоапарати. Вместо тава той е носил със себе си ... магнетофон, на който да запис виж още ›› ва впечатленията си?!?? В ония години -огромно тежко и неудобно чудовище.При положение, че се е спестявал всеки грам и дори космонавтите се подбирали по-дребни.2. Освен това записаното на магнетофона не отговаря на това което реално се вижда при отдалечаване от земята и 3.според учени по гласа си личи, че това не е човек подложен на тежките натоварвания от налягането. Затова и "записът" не добил съответната гражданска популярност. 4.Освен това самият Гагарин - честен и добър човек започнал да се пропива от чувство на вина за огромната лъжа, вечно придружаван от офицери от тайните служби, за да не се изпусне за истината. Накрая е убит в инсценирана самолетна катастрофа. 5.Дъщеря му разказва в телевизионно интервю, че той никога НИТО ВЕДНЪЖ не разказал на семейството си за полета, явно се срамувал пред тях и не искал да ги лъже.6.Хората, които уж посрещнали и извадили героя при приземяването на апарата,ДАВАТ ПРОТИВОРЕЧИВИ ДАННИ КАК Е СТАНАЛО ТОВА, което със сигурност говори за инсценировка. 7.Първите записани от лекаря данни за състоянието на Гагарин - пулс, кожа, изпотяване, състояние на зениците и други реакции НЕ СЪВПАДАТ С ТОВА, КОЕТО БИ БИЛО АКО НАИСТИНА БЕШЕ ЛЕТЯЛ В КОСМОСА.8.Руснаците винаги и за всичко лъжат, например вече бяха завзели Крим и твърдяха, че ги няма там. 9.Руснаците винаги стоварват греховете си на другите - затова твърдят, че американците не са кацали на Луната. Още Ленин е написал статия, че другарите комунисти винаги трябва да обвиняват враговете с обвинения каквито са техните собствени грешки и провали, защото са добре запознати със същността на въпросите, по които ще отправят обвинения.
  : 3 !