13 души са задържани при операцията в Игнатиево

9603
13 души са задържани при операцията в Игнатиево
Снимка: БГНЕС

13 души са задържани по време на специализираната полицейска операция по установяване и задържане на извършители на престъпления в Игнатиево. Това каза Ивана Милева от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Варна пред "Фокус".

Акцията започна рано тази сутрин съвместно с ТД НАП – Варна, РД ДНСК – Варна, служители от Община Аксаково и Жандармерия, под надзора на Окръжна прокуратура - Варна. Осъществени са проверки на 10 адреса в града, на изградените контролно-пропускателни пунктове са проверени общо 124 лица, 28 моторни превозни средства, съставени са 9 акта за установяване на административно нарушение по Гражданска регистрация и 4 акта по Закона за Българските документи за самоличност. Започнато е и едно бързо полицейско производство за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоспособност.

14 физически лица от град Игнатиево ще бъдат проверявани от НАП

14 физически лица от град Игнатиево ще бъдат проверявани от НАП. Това заяви за „Фокус” Виолета Маринова, говорител на прих...

Задържаните са 11 жени и 2 мъже, на възраст от 17 г. до 61 г., като всички те са познати на полицията във Варна. Три от задържаните жени са установени като евентуални извършителки на конкретно престъпление – джебчийска кражба, извършена на територията на I РУП на ОД на МВР-Варна. Активните действия на полицията по направление на джебчийските кражби продължават, допълни Ивана Милева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com