Бащата, ранен в столичния автобус 83, се лекува във ВМА

7056
Бащата, ранен в столичния автобус 83, се лекува във ВМА
Снимка: БГНЕС

59-годишен мъж, пострадал при инцидент в автобус 83 на столичния градския транспорт, е приет за лечение във Военномедицинска академия (ВМА), предаде БГНЕС.

Медицинските специалисти са установили при прегледа две наранявания. Едното, което е повърхностно, е на в лявата област на гръдния кош – на границата между гръдния кош и корема, съобщиха от ВМА. Мъжът е приет в болницата вчера. 

Драма в автобус 83 - бой с нож и бухалка, с двама сериозно ранени

19-годишен младеж извади нож-пеперуда и наръга двама души – баща и син. Случката се е разиграла в столичния автобус 83, в квартал...

По-сериозна е травмата на лявото бедро, вследствие на която пострадалият е получил голяма кръвозагуба, много близка до масивната. 

Мъжът е компенсиран, почти е излязъл от шока. Артерията е обработена, направена е пластика. По време на визитация тази сутрин той беше в съзнание, контактен и адекватен. Чувства се добре, помни всичко, съобщи началникът на ВМА генерал-майор проф. Николай Петров. Пострадалият ще остане за наблюдение във ВМА-София още няколко дни. 

Снощи двама мъже са били намушкани с нож в столичния автобус 83 при избухнал бой между пътниците. Инцидентът е станал снощи около 20 ч. в момент, в който автобусът е бил в квартал Надежда. 

Нападателят, 19-годишен младеж, е задържан. От местопрестъплението са иззети окървавени нож и бухалка. Намушканите са баща и син.

За два дни трамвай 19 в София няма да се движи

Във връзка с основен ремонт на релсов път пред депо "Банишора" се въвежда временна организация на движението за времето от 05.00 ч. н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Крими