X
 
 

Без дом остава семейството от Борован, в чийто дом се вряза цистерна

1391 0
photo of Без дом остава семейството от Борован, в чийто дом се вряза цистерна
Снимка: БГНЕС
Семейство с малко дете и бременна жена остава на улицата, след като специалисти са преценили, че къщата им не може да бъде ремонтирата.

Тя почти напълно се срути, след като цистерна с гръцка регистрация, превозваща течен сапун, се вряза в дома на спящото семейство Конецовски. Инцидентът стана малко след 7,30 тази сутрин във врачанското село Борован. По чудо няма жертви от петчленната фамилия.

Преди да се забие в къщата и да отнесе стената, водачът на гръцкия камион прекършва циментов електрически стълб и помита оградата.

Камион с чужда регистрация се вряза в къща

Камион с чужда регистрация, возещ цистерна, е излязъл извън пътното платно и се е ударил в къща в село Борован. Това предава БНР. Ками...

Отхвърлен на няколко метра е 27 годишен мъж, който се движи по тротоара.Той е най-сериозно пострадал при инцидента. Настанен е в болницата в Бяла Слатина с черепно-мозъчна травма и наранявания по цялото тяло.

"До оградата бях, той като ме удари, ме хвърли на 10-15 метра, паднах в безсъзнание, как съм оцелял, не знам – живо чудо е”, споделя Тобияс Чобанов пред BTV.

Причината на инцидента се разследва. Най-вероятно шофьорът на цистерната е заспал на волана или му е прилошало. Стана ясно, че той не е употребил алкохол.

По обяд превозното средство беше изтеглено. Тогава експерти направиха оглед на пострадалата къща и установиха, че тя не може да бъде ремонтирана. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители