БМВ опита да се покатери на скала, стовари се върху Хюндай

17529
БМВ опита да се покатери на скала, стовари се върху Хюндай
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа блокира Кресненското дефиле в неделя. Лек автомобил БМВ поднесе в завой, покатери се по скалата край пътя и падна върху идващ насреща му Хюндай, в който пътували съпрузи на около 60 години. В зрелищната катастрофа няма тежко пострадали, информира кореспондентът на БГНЕС.

Сигналът за пътния инцидент е подаден в 11,25 часа днес от входа на Кресненското дефиле откъм град Симитли. Движещ се в посока Симитли лек автомобил БМВ с бургаска регистрация поднася на влизане в остър ляв завой. Настилката е мокра и много хлъзгава. "Баварецът" поднася, минава през насрещната лента и започва да се движи по ската, на който са поставени предпазни мрежи срещу падащи камъни. След движението като на завой на колодрум, БМВ-то пада по върху идващия насреща му лек автомобил Хюндай със софийска регистрация. БМВ-то пада върху дясната част на предния капак. След сблъсъка, Хюндая качва пак БМВ-то върху ската. А Хюндаят минава през насрещната лента и се качва на банкета, но на отсрещната страна на ската.

13 жертви на катастрофа в Турция, порои удавиха Скопие

Трагедии връхлетяха Турция и Македония. Най-малко 13 са жертвите на голяма катастрофа на пътя Испарта-Истанбул, в югозападна Турция. Др...

Три линейки от Симитли, Кресна и Благоевград се отправят към мястото на произшествието. Както и два противопожарни автомобила. За щастие нито водачът на БМВ-то, нито двамата съпрузи имат нужда от медицинска помощ.

Тъй като няма пострадали, противопожарният автомобил издърпали с лебедката "бавареца" на отсрещната страна край пътя. След това огнеборците избутаха и хюндая на безопасна дистанция от Е-79.

Докато пътят бе разчистен, движението се осъществяваше за пътуващите към Симитли и Благоевград по обиколния път, а насрещно-движещите минаваха покрай катастрофиралите автомобили. Движението бе възстановено напълно в 12.30.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com