Хамстера задържан след масово сбиване в София

28269
Хамстера задържан след масово сбиване в София
Снимка: БГНЕС

Шестима мъже са задържани след масов бой в София, като по информация на БНР един от тях е Антон Петров – Хамстера (на снимката), съобщава БГНЕС.

Сигнал за възникналия спор, прераснал в бой, е подаден на телефон 112 снощи около 23.30 часа, уточниха от пресцентъра на МВР. На място пристигналите полицейски и медицински екипи установили едни пострадал, на който е оказана помощ и освободен за домашно лечение. Последвало отвеждането на шестимата мъже в Пето РУП за изясняване на обстоятелствата, довели до сбиването.

Всички от групата, свързана с Хамстера, остават в ареста

Специализираният апелативен съд остави в ареста всички 11 членове на групата за мокри поръчки, свързана с Антон Петров - Хамстера, за...

Антон Петров – Хамстера е единият от задържаните при сбиването. Източници от разследването са уточнили, че Петров вероятно ще бъде освободен, тъй като няма доказано участие в сбиването. Адвокатът му също твърди, че той просто е бил клиент на заведението, където е станал боят. Сред останалите задържани има хора с регистрации за рекет, грабежи и хулиганства. Работа по случая продължава.

Около Хамстера се зашумя миналата година покрай сделката за продажба на пенсионен фонд „Доверие”. Тогава се оказа, че той е свързан с престъпна група, наета, за да счупи краката и да открадне автомобилите на двама мъже, свързани със сделката.  

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com