Иззеха 3460 къса цигари без бандерол във видинско

6992
Иззеха 3460 къса цигари без бандерол във видинско
Снимка: БГНЕС

Общо 3460 къса цигари без бандерол иззеха вчера служителите на реда при извършени проверки във видинско. Това става ясно от информацията на областната дирекция на МВР във Видин.

При полицейска проверка в гр.Грамада, около 12.00 часа, в лекия автомобил на 66-годишния В.В. били открити и иззети 2000 къса цигари „Don”. По случая е образувано бързо производство.

Арестуваха иманяри във видинско село

Иманярство и кражба на перилни препарати са новите случи, с които полицията във Видинско се занимава. Двама души са били задържани и о...

Към 17.40 часа по пътя ГКПП-Връшка чука - гр.Кула бил спрян за проверка лек автомобил „Опел”, управляван от В.Г./52г./, жител на града. В превозното средсто били открити 880 къса цигари „MC”. По случая е образувано бързо производство.

480 къса цигари от различни марки намерили и иззели служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при проверка на територията на видинския общински пазар.

Други 100 къса цигари били иззети от дома на 45-годишна жена във видинския кв.Нов път. На видинчанката е наложена глоба по фиш по Закона за акцизите и данъчните складове.

 

Враца и Видин си имат само по един милионер

Двама души от Северозапада България са декларирали доходи в размер над 1 000 000 лева пред НАП. Тази година в НАП - Враца, най-високия ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com