Митьо Очите може да остане без бъбрек

3143
Митьо Очите може да остане без бъбрек

Тежко раненият след престрелка в Слънчев бряг в началото на юни тази година Димитър Желязков - Митьо Очите продължава битката за живота си. Той беше прострелян в заведение 4You. Заради сериозните огнестрални рани в малкия таз той може да загуби левия си бъбрек. Това стана ясно от разговор с него на "24 часа" в семейната му вила в Кошарица.

Желязков трябваше да се лекува в Турция, където са му поставили уретерален стент. Лекарите в Истанбул му поставили и нефростома, чрез която урината се извежда директно от бъбрека, без да минава през уретера и пикочния мехур. Тепърва, след месец и половина, турските лекари ще установят дали уретерът е заздравял и могат да се махат стентът и нефростома. "Ако не е заздравял, трябва да ми правят операция – от тънките черва да ми направят пластика. Ако не се получат нещата, трябва да ми махнат бъбрека”, обясни Желязков.

Взривиха колата на приятелката на Божо Кравата

Колата на приятелката на Божидар Георгиев – Божо Кравата, е била взривена, съобщи bTV. Той е сочен за собственик на заведението, ...

Четири месеца след престрелката разследването все още не е приключило и срокът за него е удължен до началото на декември. Първоначално обвинени бяха трима. Доказано е, че 31-годишният Тодор Славов е прострелял фатално Александър, загиналият бодигард на Очите. От 7-те куршума в тялото на Александър 4 са били смъртоносни, 2 от тях са от законно притежавания пистолет “Щаер” на Славов.

За опит за убийство на Димитър Желязков бяха обвинени Георги Иванчев от Дупница и Радослав Димитров от Плевен. Смята се, че Иванчев е стрелял с “Макаров” със заличени номера, по който са намерени негови отпечатъци. Това оръжие е открито в сепаре в ресторанта, но никой от участниците в сблъсъка не го разпознава като свое. Димитров е обвинен в опит за убийство на Очите на базата на свидетелски показания. В неизвестност продължава да е 34-годишният Божидар Кузманов - Божо Кравата, който е собственик на заведение 4You. За него е издадена червена бюлетина на Интерпол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Повдигнаха още едно обвинение на Петя Банкова

Разбиха тото пункт в Благоевград

Мъж се е барикадирал в жилището си в кв. "Гео Милев" в София

23-годишен преби свой съсед във Велинград

Без да каже и дума: Живко Коцев влезе на разпит в КПКОНПИ

Пиян полицай направи катастрофа

Автобус и камион се удариха в София

Побой заради жена в Самоков завърши със счупени крак и ръка

Викат на разпит Живко Коцев и в КПКОНПИ

Пореден опит за старт на делото „Дебора“

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com