МВР не губи надежда за банкомат-обирджиите: Тук са, не са в Сърбия

3303
МВР не губи надежда за банкомат-обирджиите: Тук са, не са в Сърбия
Снимка: БГНЕС

Въпрос на време е да задържим и другите участници, към момента смятаме, че са в България. Това каза главният секретар на МВР Младен Маринов във връзка с издирваните обирджии на банкомата в Сапарева баня.

Младенов направи това уточнение, тъй като по-рано днес се появи информация, че мъжете вече са напуснали страната в посока Сърбия.

Резултатът от МВР операция за взривен банкомат: Престъпниците ги няма, парите - също

МВР все още издирват тримата извършители, които взривиха вчера (9 ноември) банкомат в Сапарева баня. Това е факт, въпреки мащабната акц...

Припомняме, че вчера (9 ноември) полицията задържа един от бандата и разпространи снимките на останалите трима – Кирил Микев, Красимир Йорданов и Тодор Богданов. Мъжете се опитват да избягат с краден джип, след като обират банкомат в Сапарева баня. Жандармерията претърсва Перник и околностите. Източници от МВР твърдят, че най-вероятно тримата издирвани не са напуснали страната.

Говорителят на главният прокурор Румяна Арнаудова съобщи днес, че РП Дупница ръководи разследването за това престъпление, което е квалифицирано като кражба, извършена в съучастие между 4 лица.

Обвиняем помагач, който подсигурявал, автомобил - открит по-късно изоставен. "Господин Динев е обвинен и задържан за 72 часа, ще се иска от съда в Дупница постоянния му арест. Очакваме и останалите съучастници, които знаем кои са и са събрани доказателства за самоличността им също да бъдат открити, задържани от прокурора и предадени на съд“, каза Арнаудова.

МВР пусна снимки на тримата издирвани след поредния взривен банкомат

Полицията продължава да издирва трима души – Кирил, Красимир и Тодор, заподозрени за част от грабежите на банкомати през последни...

По думите ѝ един от тях е без криминални регистрация, а останалите двама имат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com