Обвинение - именит треньор по джудо блудствал с млади момичета

6860
Обвинение - именит треньор по джудо блудствал с млади момичета
Снимка: Thinkstock/Guliver

Учител по джудо от спортното училище на ЦСКА в София е блудствал с няколко момичета. Става въпрос за 65-годишният Симеон Ценев.

Според някои информации е имало блудстване в продължение на година с някои от децата. Едно от момичетата казва и, че е било изнасилено.

Окръжна прокуратура във Варна протестира присъдата на учител, блудствал с малолетни

Окръжната прокуратура във Варна внесе протест срещу петгодишната ефективна присъда на учителя Свилен Кирчев, произнесена в петък от със...

Пред Нова телевизия една от жертвите разказа, че треньорът я мазал с олио по гърдите, след като ѝ е свалил бюстието. Това станало на рутинен масаж след тренировка. На друго момиче Ценев бил пускал порнофилми и се задоволявал пред нея – по думите на самото дете. Опита се да ляга върху мен, добавя момичето.

Жертвите са между 13 и 16 години. Ценев ги притискал, като особено „близък” бил с деца на пансион – такива, които са далеч от родителите си. Треньорът в детайли проучвал живота на жертвите си и е използвал информацията, за да манипулира жертвите си.

Симеон Ценев е бил треньор на националния отбор по джудо преди време. Той твърди, че имал бащинско отношение към момичета и ги е целувал понякога като деца. Не ми е минавало никога през ум, че е възможно да се случва такова нещо, казва негов колега.

Децата, ходещи на джудо, са от СУ „Ген. Вл. Стойчев”. Директорът на училището е издал забрана Ценев да стъпва на територията на училището. А някои от жертвите казват, че им иде да убият треньора си.

Десет години затвор за старозагорец, посегнал на 8-годишно момиченце

Присъда от 10 години лишаване от свобода при първоначален строг режим постанови Старозагорският окръжен съд за 37-годишния Джеват Юсе...

Ценев има съпруга и две дъщери, а още през 90-те години на миналия век имало слухове, че имал интерес към малки момичета. Оставам си в пенсия – ако трябва, ще ходя да лежа в затвора, заяви треньорът.

Официална жалба вече има, върви досъдебно производство, а родителите на жертвите са завели дело.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com