Отново оперират Митьо Очите

3719
Отново оперират Митьо Очите
Снимка: Thinkstock

Още една операция се извършва на простреляния в курортния комплекс "Слънчев бряг" Димитър Желязков, известен като Митьо Очите. Причината са тежките му травми на бял дроб, корем, пикочен мехур и крайник, предаде "Фокус".

След престрелка снощи Желязков е откаран в бургаската болница, където през нощта екип от хирурзи му извърши операция. След това той бе настанен в реанимацията, но състоянието му се е влошило, което е довело до още една хирургическа интервенция.

Над 10 души са задържани за престрелката с Митьо Очите, има производство срещу неизвестен

Задържани са над 10 души за престрелката в Слънчев бряг. Това заяви на брифинг комисар Калоян Калоянов, директор на ОДМВР-Бургас във вр...

Един човек бе убит, а други двама души бяха ранени след престрелка в района на дискотека „Айсберг" в "Слънчев бряг" малко преди 21.00 часа снощи.

Единият от простреляните е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а другият е човек от неговата охрана. Загиналият е 46-годишният Александър Алексиев.

Над 10 души са задържани по случая, като се издирват още лица. Бургаската окръжна прокуратура работи по няколко версии за случилото се. Назначени са множество експертизи. Очаква се още днес да бъде повдигнато обвинение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com