Поискаха 3 г. затвор за Ярослав Димитров

9977
Поискаха 3 г. затвор за Ярослав Димитров
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата поиска от съда да вкара в затвора Ярослав Димитров - Яро, като се обосновава с влезли в сила две присъди срещу него – за неправомерно ползване на данни от платежни инструменти без съгласието на титулярите и за кражба на вещи на стойност в големи размери.

Първата присъда е за престъпление от 2 март, 2012 година - неправомерно ползване на данни от платежни инструменти без съгласието на титулярите. За това Димитров има две години условно лишаване от свобода. Втората присъда е е за престъпление още от 22 юли, 2009 година. Тогава автокрадецът извършва „кражба на вещи на стойност в големи размери”. Скандалното е, че Софийският районен съд го осъжда на три години затвор ефективно, но изпълнението на присъдата е отложено с пет години изпитателен срок. А присъдата е влязла в сила чак на 11 май тази година.

След повече от година започва процесът срещу двойния убиец от Джебел

Два дни в Окръжния съд в Кърджали ще се гледа делото срещу Мерт Мехмед от Джебел, който извърши двойно убийство и грабеж. Делото зап...

Магистратите искат най-тежкото наказание в размер на три години лишаване от свобода и ефективното му изтърпяване без приложение на условно осъждане, съобщи БНР.

Ярослав Димитров стана известен покрай възмутените коментари на премиера Бойко Борисов, че човек с мярка за неотклонение "домашен арест" безпроблемно извършва нови престъпления.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com