Поръчкови убийства и проституция в центъра на София

39665
Поръчкови убийства и проституция в центъра на София
Снимка: БГНЕС

Проституция, сводничество, поръчкови побоища и дори поръчково убийство. Всичко това е част от битието на софийски хостели, в които живеят предимно нелегални имигранти. Ниският клас хотелчета, съсредоточени по бул. „Сливница", бул. „Христо Ботев" и в района, са се превърнали в ъндъраунда на чужденците с престъпни намерения у нас, съобщи Нова ТВ.

Част от героите в разследването са готови срещу пари да предлагат различни услуги, разказа разследващият журналист Марин Николов. С негов студиото на сутрешния блок на телевизията бе и човекът, заснел предаването, който остана анонимен. Със скрито лице и променен глас той разказа, че в тези хостели стават страшни престъпления.

От някои неща, които аз видях, бях доста потресен, призна анонимният гост и разказа една от историите, с които се е сблъскал - момиче, което е малтретирано от семейството си, започва да проституира от 11-годишно, но влиза в омагьосан кръг, от който няма излизане.
Става въпрос за проституция, сводничество и различни видове престъпност, договорки за лъжесвидетели, каза още той.

След като ги изненадахме с явната камера се появиха две лица, които поискаха материалът да не се излъчва. По думите на един от главните герои - ще ме вкара в големи бъркотии, призна за заплахата срещу себе си, анонимният, заснел кадрите в хостелите. Той обаче бе категоричен: „Всичко ще бъде заснето и излъчено така, както е заснето."
За случая е уведомена ДАНС.

От ВМРО излязоха с позиция относно пожара на хостела в София

Във връзка с пожара в хостел в центъра на София до Женския пазар, обитаван от нелегални имигранти, от ВМРО разпространиха позицията си,...

Вчера стана ясно, че Столичната община и СДВР проверяват 60 сгради, в които има хостели, хотели и частни квартири, в които се настаняват нелегални имигранти. Проверката е започнала преди дни и ще продължи. Разпоредена е от столичния кмет Йорданка Фандъкова и в нея са се включили служители от Дирекция „Обществен ред", от ОП „Туристическо обслужване", районният полицейски инспектор.

 

 

 

 

Хостел гори на Женския пазар

Пожар е избухнал в хостел до Женския пазар. В сградата са били настанени близо 200 нелегално пребиваващи афганистанци.Бързата реакция н...

 

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com