Постоянен арест за убиеца на охранител на Митьо Очите

1049
Постоянен арест за убиеца на охранител на Митьо Очите
Снимка: БГНЕС

Апелативният съд остави за постоянно в ареста Тодор Славов, който застреля охранителя на Димитър Желязков пред заведение в Слънчев бряг.

"Охранителят Александър Алексиев е застрелян в гръб, а Славов и групата му нямат дори повърхностни рани след нахлуването на Митьо Очите на 8-ми юни", заяви прокурор Кремена Стефанова. Версията за неизбежна самоотбрана се приема само като защитна теза.

Цацаров развенча Борисов и Бъчварова - Очите не е проверяван, има разследван следовател

Има разследван служител на реда заради връзки с Димитър Желязков - Митьо Очите. Освен това престрелката в ресторант "4 you" не е заради...

Стефанова отбеляза, че след убийството собственикът на заведението, пред което стана престрелката, е изнесъл и укрил дивиар-устройството с видеокамерите за наблюдение. Записите не са предадени на досъдебното производство.

Защитата посочи, че саморазправата е възникнала след уговорено и трикратно отлагано нахлуване в дискотеката от групата на Митьо Очите. Адвокат Иван Ангелов оспорва доказателствата, че Желязков и хората му не са носили оръжие: "Откъде са тези доказателства? На главния прокурор те са били достъпни, на нас не са и защо няма пък образувано нито едно производство, което е против обратната страна.

Такова производство няма. Няма една хулиганска проява. Застрашителна група нахлува в едно заведение. Трябва да се изясни защо са там. Каква е причината?"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com