X
 
 

При акция за наркотици около училищата в Пловдивско, МВР хвана пияна учителка

711 0
При акция за наркотици около училищата в Пловдивско, МВР хвана пияна учителка
Снимка: Actualno.com
Районна прокуратура Пловдив инициира акция, осъществена от ОД на МВР- Пловдив, която има за цел да пресече разпространението на наркотици около училищата и по местата, където се събират ученици. В рамките на един ден бяха проверени 85 района около училища и още 25, където се събират деца. В 6 от местата са установени малки количества марихуана, амфетамини и хашиш и заловените ще бъдат съдени. Само един от шестимата е пълнолетен.

Докато проверявали за наркотици около основно училище в Хисаря, обаче, полицаите се натъкнали на драстичен случай - те спрели за проверка 44 годишна жена зад волана и направили проверка с алкотестер. Тя била с 1.87 промила алкохол в кръвта, оказала се учителка и...отивала на работа. На всичкото отгоре шофьорската и книжка е изтекла през юни миналата година. Само за един ден са приключени следствените действия и утре делото на учителката отива в съда.

В Сърбия хванаха българин с десетки килограми хероин

45-годишен български гражданин бе задържан в Сърбия с 30 кг. хероин, предаде БГНЕС. 57-те пакета с хероин са били укрити в специално и...

На брифинг на Районна прокуратура в Пловдив днес прокурор Атанас Илиев каза, че преценката на обвинението със сигурност ще бъде утежнена от факта, че тя е задържана в района на училището и то в момент, когато е отивала на работа. Жената е съдействала на органите, изказала е съжаление и е обяснила, че е пила до 4 часа сутринта, спала два часа и тръгнала на работа. 

За кое училище става въпрос - научете в този материал!

Actualno.com

Етикети: