Прокуратурата повдигна обвинение за грабеж на депутатски син

17677
Прокуратурата повдигна обвинение за грабеж на депутатски син
Снимка: БГНЕС

Арестуваният за обир на бензиностанция Георги, син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, има повдигнато обвинение за грабеж, предаде БГНЕС, позовавайки се на информация от Софийската районна прокуратура.

Непълнолетният Георги е с мярка за неотклонение "надзор на инспектор от Детска педагогическа стая". Иванов е 17-годишен и не е осъждан досега.

Синът на депутата от ГЕРБ беше задържан за грабеж на бензиностанция OMV на бул. "Г.М. Димитров" и бул. "Драган Цанков" в София, станал миналата сряда, 9 април. Обирджийте били двама и маскирани. Лъчезар Иванов е разведен и родителските права са присъдени на бившата му съпруга Диана Долапчиева.

Пред БЛИЦ Иванов твърди, че обирът е станал, докато той е бил в чужбина. След като се е върнал, е отишъл със сина си в МВР. След това Георги бил пуснат.

Въоръжени ограбили бензиностанция край Сандански

Въоръжени и маскирани мъже нападнаха и ограбиха бензиностанция на главен път Е-79 край Сандански, съобщи директорът на Областна дирекци...

Иванов стана известен преди две години като народен представител на ГЕРБ. Той се опита да спре репортаж за свой приятел - съмнително богат митничар, подлъга се да получи несъществуващо безплатно "Верту" и консултира застрахователна и охранителна компания за над 130 000 лева. След това Иванов се замеси и в плагиатски скандал при опит да стана доцент във Факултета по обществено здраве на Медицинския институт в София.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com