Разбраха кой е собственикът на автомобила, прегазил цветята, оставени за Паоло

20251
Разбраха кой  е собственикът на автомобила, прегазил цветята, оставени за Паоло
Снимка: БГНЕС

Разбра се кой е собственикът на автомобила, който премина през цветята, поставени на лобното място на загиналото на пешеходната зона в Стара Загора 4-годишно момченце, е установе.  По неофициална информация притежателят на колата е от Великотърновска област. Предстои да бъде уточнено, обаче,  кой точно е шофирал автомобила, съобщи Дарик.

От началото на годината до 30 май на тел. 112 са получени 6 сигнала за нарушения на Закона за движение по пътищата, като 3 от тях са за навлизане в пешеходната зона в района на СОУ „Васил Левски", където стана трагедията с Паоло, а останалите 3 са за неправилно паркиране на улици, в близост до пешеходната зона.

Прокуратурата иска "задържане под стража" за убиеца на Паоло

Прокуратурата официално поиска „задържане под стража” за Георги Сапунджиев – човекът, който при непозволена маневра в...

66 са нарушенията по цялата пешеходна зона, които органите на реда от ОДМВР - Стара Загора са констатирали до 31 май . От тях 28 са за навлизане в пешеходната зона от към страната на ул. „Кольо Ганчев". От дата на инцидента до 10 юни са санкционирани 15 водачи за навлизане в пешеходната зона.

Припомняме, че на 2 юни  4-годишният Паоло загина нелепо под гумите на джип, шофиран от Героги Сапунджиев. Трагедията се случва в пешеходна зона и на пешеходна пътека в Стара Загора пред очите на сестричката и родителите на детето.

След катастрофата Сапунджиев твърдеше, че е бил бит в следствие, на което има спукано тъпанче. Той бе поставен под домашен арест.

Родителите на Паоло не са имали деца няколко години. С помощта на ин витро процедура им се раждат близнаци - момче и момиче.

Майката на загиналия трагично Паоло иска шофьорът да си поеме вината

Убиха детето ми, това не беше катастрофа. Излязохме с тротинетката, караха с негово приятелче. Каза ми: „Мамо, знаеш ли кой е тук...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com