Синът на тартор на групата за фалшиви паспорти уби младеж

16503
Синът на тартор на групата за фалшиви паспорти уби младеж
Снимка: БГНЕС

Йордан Иванов, синът на задържания и посочен от прокуратурата като ръководител на канал за фалшиви сирийски паспорти Георги Иванов, е задържан за убийство на 24-годишен младеж тази сутрин в 3 часа в парка на село Йоаким Груево, Пловдивско, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

20 души са отведени в полицията за показания. Убитият младеж е от град Стамболийски. В момента на мястото на престъплението се правят огледи и текат процесуално-следствени действия.

Американец уби петте си деца

Масово убийство на деца потресе САЩ. Мъж е убил петте си деца, съобщава БТВ. Малките на възраст от една до осем години изчезват в сря...

Припомняме, че на 23 август МВР разби печатница за фалшиви сирийски паспорти. Над 10 000 заготовки за сирийски паспорти бяха иззети от две пловдивски печатници при спецоперацията, координирана с Върховна касационна прокуратура и Районна прокуратура-Пловдив. Предполага се, че подготвяната сделка е била за 50 000 долара. Паспортите трябвало да бъдат предадени в Турция. Готовите за отпечатване паспорти са били 3 000, в машините са били заредени 1500 листа. Качеството на паспортите е отлично според техническата експертиза на МВР, но няма данни вече напечатани документи да са стигнали до Турция.

Освен заготовки за сирийски паспорти, в печатниците са открити и заготовки за испански лични документи, печати на редица агенции и институции, превозни билети от Горското, бланки от ДАИ, холограмни знаци за български документи за самоличност, дипломи от висши учебни заведения. От прокуратурата смятат, че организатор на групата, изработвала фалшиви сирийски паспорти в Пловдив е Георги Иванов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com