Спасиха детето от катастрофата на пътя Русе-Бяла, животът на майка му е в опасност

10089
Спасиха детето от катастрофата на пътя Русе-Бяла, животът на майка му е в опасност

Животът на 4-годишното дете, което пострада при тежката катастрофа, станала днес на пътя Русе-Бяла, е вън от опасност. Това съобщи "Дарик", като се позовава на близки на семейството. Лекарите в Русенската болница все още се борят за живота на 36-годишната му майка. Трима души загинаха, a детето и майка му бяха докарани в русенската болница.

ВИЖ ТУК ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА!

Три жертви в адска катастрофа на пътя Русе-Бяла (СНИМКИ)

Трима загинали, една тежко ранена жена и 4-годишно дете в кома. Това е трагичната равносметка от поредния инцидент, който стана днес пр...

Както е известно, сигналът за тежкия инцидент е подаден в 11,18 часа. Катастрофата е станала в района на разклона за село Тръстеник. Блъснали са се два леки автомобила с марки "Рено" и "Шкода".

Очевидци на инцидента веднага са започнали да гасят "Шкода"-та, която се запалила след удара, разказа за "Дарик" директорът на Областната дирекция на МВР комисар Георги Великов.

Пристигнали са два екипа на пожарната, както и на Гражданска защита, който да разреже ламарините. По предварителна информация шофьорът на "Рено"-то е предприел маневра за включване в движението към Русе с обратен завой. В този момент по главния път се е движила "Шкода"-та, в която са пътували мъж, две жени и малко дете.

При удара на място е загинал водачът на "Шкода"-та, а останалите пътници са били тежко ранени. В тежко състояние е бил и шофьорът на "Рено"-то, който е пътувал сам. Всички те са откарани от три линейки на "Спешна помощ” в болницата, но в спешното отделение едната от жените и водачът на френската кола са починали от травмите си.

Черен Великден: Шест жертви във войната на пътя в три от празничните дни

Черен се оказа и тазгодишния Великден във войната на пътя. През почивните дни шестима души са загинали в 65 тежки пътнотранспортни прои...

Изяснена е самоличността на тримата загинали и на двамата пострадали при тежката катастрофа по пътя Русе-Бяла. Това информираха от полицията в крайдунавския град.

Загиналият на място шофьор на "Шкода"-та е 41-годишен мъж от София. Починалите в болницата от тежки травми са 61-годишна жена от Русе и шофьорът на "Рено"-то - на 64 години от Пловдив.

ВИЖ ТУК ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com