Тежко остава състоянието на съпрузите, които пострадаха при инцидента на жп прелез

1195
Тежко остава състоянието на съпрузите, които пострадаха при инцидента на жп прелез
Снимка: БГНЕС

Тежко остава състоянието на мъжа и жената, които пострадаха при инцидента на жп прелез край Бело поле. Това каза за Агенция „Фокус” говорителят на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” Мария Пойразова. Детето е в клиниката по Неврохирургия, без непосредствена опасност за живота към момента. Родителите му са настанени в централна реанимация, като и двамата са в тежко състояние.

.„И двамата са с така наречената политравма, тоест имат засягане на няколко анатомични области. Мъжът е с тежка черепно-мозъчна травма, с травма в областта на гърдите и корема”, обясни Пойразова. Тя уточни, че съпругата му също е с политравма, като при нея са засегнати гърдите, коремът и едната ръка.

Светила в лечението на детска церебрална парализа ще преглеждат в "Пирогов"

Светила в лечението на ДЦП (детска церебрална парализа) ще преглеждат в „Пирогов”, съвместно с шефа на Детската травматолог...

Припомняме, че на 2 април влак удари кола с тричленно семейство край Благоевград. Шофьорът не се e съобразил със сигнализацията и решил да премине през прелеза в района на Бело поле, но върху автомобила връхлетява влакът от Кулата за София.

На мястото на инцидента веднага са изпратени екипи на полиция, пожарна и три линейки, които извозиха пътниците от колата до МБАЛ – Благоевград, където им е оказана първа помощ. По-късно те са транспортирани в УМБАЛСМ „Пирогов”. Със сериозни наранявания са мъжът и жената, детето, което също пострада при инцидента, е в стабилно състояние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com