Вътрешната комисия в НС засекрети обсъждането на стрелбата по Митьо Очите

1354
Вътрешната комисия в НС засекрети обсъждането на стрелбата по Митьо Очите
Снимка: БГНЕС

Вътрешната комисия в Народното събрание (НС) засекрети заседанието, на което се обсъжда стрелбата в "Слънчев бряг" по сочения за наркобос Димитър Желязков с прякор Митьо Очите, съобщи репортер на Actualno.com.

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова каза, че това се налагало, защото може да бъдат разкрити подробности по разследването, което да попречи на по-нататъшните дейности.

Маргарита Михнева: Цветан Цветанов избра тези, които пожалиха Митьо Очите

Главният проблем на казуса с наскоро простреляния Димитър Желязков – Митьо Очите е за престъплението и наказанието. Според извест...

В изслушването на случая със стрелбата в курорта "Слънчев бряг" ще се включат министърът на вътрешните работи, директорът на МВР Бургас Калоян Калоянов и шефът на полицията в Несебър Живко Даскалов.

При стрелба на 8 юни в морския курорт Митьо Очите беше тежко ранен, а един от неговите охранители Александър Алексиев бе убит.

По случая в „Биволъ“ се появи скандален материал – как административният ръководител на Районната прокуратура в Несебър Радост Бошнакова събрала куп гости на частно парти в ресторант-клуб "24" в Поморие, сред които шефът на Етичната комисия на ВСС Ясен Тодоров и главният секретар на МВР Георги Костов. Ресторантът е на Пламен Петков – Помориеца, който е бил приближен на покойния СИК-аджийски бос Бай Миле, твърди "Биволъ". Според сайта за разследваща журналистика Петков се явява началник на Божидар Кузманов-Кравата, в чийто ресторант "4 you" се случи престрелката с Митьо Очите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com