Задържаха 18-годишен за двойното убийство в Джебел

41711
Задържаха 18-годишен за двойното убийство в Джебел
Снимка: БГНЕС

Полицията задържа 18-годишен мъж за двойното убийство на майката и детето й в Джебел.

18-годишният М.Ш е задържан в 01.00 часа тази нощ. Жителят на Джебел е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокуратурата за убийството на 24-годишната жена и 7-годишната й дъщеричка. Той е преведен в следствения арест на Кърджали, уточняват от полицията в града.

По случая бе образувано досъдебно производство под наблюдение на окръжна прокуратура. Задържаният е привлечен като обвиняем по чл.116, ал.1, т.4 и т.6 от Наказателния кодекс за умишлено умъртвяване на повече от едно лице, едното от които малолетно, като деянието е извършено с особена жестокост.

Днес следобед 24-годишната Джейлян и малката Джейда ще бъдат погребани. Погребението ще бъде в родното село на жената - Старово.

Двойното убийство на майката и детето шокира жителите на Джебел. Подобен кървав случай джебелчани не си спомнят да е имало в района. Вчера сутринта криминалистите се натъкнаха на зловеща гледка в жилището до гимназията в градчето, огледът трая до вечерта.

Самотната майка Джейлян Юсуф, на 24 години и 7-годишната й дъщеричка Джейда били посечени, най-вероятно с нож, а апартаментът бил целият опръскан с кръв. Според роднини на мъртвите първолачето било много по-жестоко ранено.

Кмет от ДПС плаши в Джебел: Искат циганите на сапун, турците на нож

Циганите на сапун, турците на нож. Така е описал ситуацията с малцинствата в България кметът на Джебел Бахри Юмер. Неговите думи бяха ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com