10 думи, които източват нашата положителна енергия

25829
10 думи, които източват нашата положителна енергия
Снимка: iStock/Guliver

На всеки се е случвало да попадне в лоша ситуарция без каквато и да е явна причина за това. И докато обикновено се стараем бързо да се справим с проблема, все пак има и моменти от живота ни, когато сме лишени от способността и необходимата ни енергия, за да го направим. Причината се крие в нашата психологическа нагласа към заобикалящият ни свят и начинът, по който обикновено изразяваме своите емиции. Един от тези начини е това, което казваме и думите, които изолзваме. Има обаче 10 думи, изричането на които отнема положителната ни енергия и които трябва или да заменим или напълно да премахнем от своя речник.

1. „Проклятие“ е една от тези думи. Нея използваме често, когато искаме да направим нещо лошо на някого. Трябва да внимавате с нея обаче, защото освен, че имате реален шанс да навредите на своя враг, но и рискувате тази дума да се върне после обратно при вас.

5 неща, които точат енергията ни

2. Думата „Проблем“ на пръв поглед изглежда много безобидна, но също отнема положителната ви енергия. Ето защо каквито и проблеми да имате се опитайте да не произнасяте да не я произнасяте.

3. „Не“ е най-големият враг на човешкото щастие. Затова се научете да я използвате колкото се може по-рядко, за да можете да предотвратите унищожението на своето положително биополе.

4 .Думата „Мразя“ е добре да не се произнася при никакви обстоятелства. Причината е в това, че тя е най-голямото зло, което може да се породи в човека. За това по-добре потърсете други думи, с които да изразите своето възмущение. 

5. Не използвайте думата „Бедност“, ако не искате да загубите късмета си. Така ще лишите от положителна енергия не само себе си, но и мястото, където се намирате.

6. „Смърт“ е думата, която прави света около нас по-мрачен и студен. Не изричайте тази дума на глас, ако искате да се запазите в добро здраве и да запазите своите сила и енергия.

9 неща във вашия дом, които отнемат енергия

7. Използването на думата „Ад“ може да превърне и най-добрите ви приятели във врагове или да провали вашите дела. Според медиумите Дяволът и производните думи привличат тъмните сили и неуспеха.

8. Думата „Никога“ също е сред тези, които източват положителната енергия. Произнасяйки я е възможно да унищожите жизнената си енергия и своя позитивизъм.

9. „Лош късмет“ е дума, с която също трябва да внимавате. Използвайте я за всеки друг, но не и за себе си, защото така няма да ви се случи нищо добро.

10. „Умора“ е дума, част от нашето ежедневие, но не е добре да говорите за нея и да насочвате вниманието си в тази посока. Все пак не забравяйте, че колкото и уморени да се чувствате, все пак имате още сили в резерв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

3 вида горски плодове за намаляване на мазнините по корема

Ето какво се случва в мозъка, когато вземаме решения за пари или храна

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Как да се отървете от бучките и подутините след инжекции

Кога се мият прозорците преди Великден?

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com