10 неща, които зодия ТЕЛЕЦ може да очаква тази ЕСЕН

31476
10 неща, които зодия ТЕЛЕЦ може да очаква тази ЕСЕН
Снимка: Istock/Guliver

Есента е почти тук и колкото и да не ни се иска, лятото почти свърши. Въпреки това трябва да знаем, че всяка зодия може да очаква много интензивни събития през тази есен.

За зодия ОВЕН – прочети ТУК

13 брутални истини за ТЕЛЦИТЕ

Овен и Телец са едни от най-трудните характери в зодиака, всички знаем това. Инатът им е пословичен, но това е само част от истините за...

За зодия БЛИЗНАЦИ - прочети ТУК

Ето какво е много възможно да се случи за зодия Телец през есента на 2020 година.

1. Най-голямата и вълнуваща възможност за вас Телците през есента е възможността да научите, че чакате бебе. Най-вълнуващите неща често идват, когато най-малко очакваме, затова очаквайте всякакви чудеса.

2. Необвързаните Телци пък ще имат не една, а две интересни връзки. Първата ще приключи бързо, защото ще е по-скоро за забавление и това ще е по „взаимно съгласие“. Втората връзка обаче ще бъде много по-дълбока и специална.

3. Възможно е да имате повишение в работен план, което ще означава както повече отговорности, така и по-голяма заплата. Не очаквайте преходът да е лесен, но определено ще си струва.

10 неща, които зодия ОВЕН може да очаква тази ЕСЕН

Скоро ще изпратим лятото и ще се радваме на настъпването на есента. Всеки нов период или сезон носи нови преживявания за всяка една от ...

4. Семейните Телци ще усетят прилив на любов и топлина у дома. Промяната ще се дължи на това, че единият от двамата партньори е осъзнал колко ценен човек има до себе си. Приел е, че прави някои грешки и сега иска да направи всичко, както е било в началото. Начинанието няма да е лесно, но пък ще има успех накрая.

5. Възможно е да научите голяма тайна за близък приятел, която ще ви изправи пред голяма дилема – дали да му кажете, че знаете или не. В случая той няма да подозира нищо. Решението няма еднозначен отговор, така че послушайте сърцето си.

6. През есента любим човек може да ви изненада с дълго и неочаквано пътуване, което ще се превърне в незабравимо приключения. Всички тези месеци, в които нямахте възможност пътувате никъде ще завършат с най-хубавото пътуване в живота ви. Не го мислете – отивайте!

7. Възможно е да получите новина, която да ви обърка. Няма да е нищо грандиозно, но все пак ще бъде малка пречка в бъдещите ви планове. Действайте хладнокръвно и всичко ще се нареди по най-добрия начин.

8. Възможно е да изгубите любима вещ, която е в семейството ви от дълги години. Не дръжте толкова на материалното, а по-скоро приемете, че не е било важно да остане при вас, затова и така се е получило. Важното е, че ще има по-скоро сантиментална стойност и няма да загубите пари.

3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

Няма зодия, която да е толкова съвършена, че никога да не греши. Има обаче някои зодии, при които греховете са по-тежки от другите. Раз...

9. Есента може да ви донесе интересно запознанство, а човекът, който ще срещнете, ще остане в живота ви завинаги. Приятна изненада, която ще стопли сърцето ви и ще ви даде един много ценен човек, който ще е с вас във всичко.

10. Ще имате много щастливи моменти, с което тази есен ще се превърне в един от най-хубавите сезони в живота ви. Наслаждавайте се моментите!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...