10 признака, по които се познават фалшивите приятели

1950
10 признака, по които се познават фалшивите приятели
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно всички някога сме се сблъсквали с хора, които въпреки цялата им външна привлекателност и дружелюбие, ни се струват неистински, неискрени. Наистина, някои хора искат да изглеждат такива, каквито не са. Хората с високо ниво на емоционална интелигентност веднага откриват лъжата в поведението на нов познат. Но понякога идентифицирането на „фалшив“ човек може да бъде доста трудна задача.

Ето списък с черти на характера на „фалшив“ човек. С помощта на този списък по-лесно ще разпознаете човек, който търси изгода във всичко и по много!

#1: Фалшивите хора само помагат на другите за тяхна собствена полза. Те правят добро само за да получат обществено одобрение.

Фалшивите приятели често са от тези 3 зодии

#2: Фалшивите хора обичат клюките. За тях е важно редовно да критикуват и унижават някого, за да повишат самочувствието си и да се утвърдят за сметка на другите.

№ 3: Фалшивите хора са празни приказки. Такива хора винаги дават обещания и никога не ги спазват. Това са хора, които знаят само да говорят, но не и да действат.

#4: Фалшивите хора са лицемери. Често се приспособяват към заобикалящата ги среда, за да бъдат „свои” навсякъде, а зад гърба си разпространяват слухове за всички.

№ 5: Фалшивите хора винаги ще намерят причина да се похвалят, дори и за незначителен детайл.

#6: Фалшивите хора обичат да привличат вниманието върху себе си. Те са сигурни, че са центърът на Вселената. Такива хора не търпят пренебрегване, те имат повишено чувство за собствена значимост.

От кои зодии са най-често фалшивите приятели?

No7: Фалшивите хора мечтаят за признание, искат да бъдат обичани и уважавани, затова се опитват с всички сили да се харесат на всички около тях. (Но помнете четвъртата точка)

№ 8: Фалшивите хора търсят ползи не само в „добрите дела“, но и в комуникацията. Те уважават хората, които имат власт и по принцип общуват само с хора, които са им полезни.

№ 9: Фалшивите хора често са изкуствени. Интересуват се само от тяхното благополучие, дори и да го крият зад показен алтруизъм.

№ 10: Фалшивите хора говорят за вас зад гърба ви и ви поставят в лоша светлина. Те отменят съвместни срещи и правят това, за да угодят на някой друг и да получат много повече ползи, отколкото от вас.

Разбира се, в психологията няма понятие за „фалшив човек“, но мисля, че вие ​​отлично разбрахте за какво става въпрос в статията и най-вероятно, докато четете точките, образът на конкретен човек от вашата среда се появи в твоята глава. Всички черти на характера, описани по-горе, са присъщи на хора с психологическа травма. Зад всички външни прояви се крие човек, който е обиден от живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Разтърсващо стихотворение от Никола Вапцаров

Таро хороскоп за 17 юни 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 17 юни 2024

Кога яденето на варено жито е изключително полезно за нашето здраве

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 17 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 17 юни /валутен калкулатор/

Как да поддържаме желаното тегло след като отслабнем?

10 будистки правила, които си струва да приемете - следвайте ги и ще бъдете щастливи

4 знака, че той ви харесва, без да го казва

Защо трябва да почиствате пода със сол?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com