10-те урока, които никой не ни преподаде в училище

42608
10-те урока, които никой не ни преподаде в училище

Бил Гейтс говори за това, как политически коректното образование създаде поколения деца с никаква представа за реалността и как тази концепция ги обрича на провал в реалният свят. Според него има няколко урока, на които училището не ни учи. 

УРОК 1: Животът не е справедлив, свикнете с това!

УРОК 2: Светът не го е грижа за вашето самочувствие! Светът ще очаква от вас да постигнете нещо, ПРЕДИ да се чувствате добре!

42 житейски урока от една 90-годишна жена

Хората с опит са тези, в които би трябвало да се вслушваме по-често. Те имат какво да ни разкажат, защото са преживели много и има на к...

УРОК 3: Вие няма да направите $60000 веднага след като завършите гимназията! Няма да бъдете заместник директори с телефон в колата, докато не ги притежавате и двете!

УРОК 4: Ако си мислите, че вашият учител е строг, изчакайте докато ви назначат и имате шеф!

УРОК 5: Правенето на бургери не е под вашето достойнство! Вашите баба и дядо имат различна дума за правенето на бургери, те я наричат възможност!

УРОК 6: Ако нещо се обърка, то не е по вина на вашите родители, така че не оплаквайте грешките си, а се учете от тях!

19 изключително мъдри японски пословици

Трудолюбие, почтеност, честност - това са чертите, които най-добре описват японците. Подбрахме за вас 19 от по-малко известните, но и...

УРОК 7: Преди да се родите, вашите родители не са били толкова скучни, колкото сега! Те са станали такива поради плащането на вашите сметки, почистването на вашите дрехи и слушайки ви да говорите за това колко сте готини! Така че преди да спасявате дъждовни гори от паразитите на поколението на родителите ви, опитайте се да обезпаразитите гардероба в собствената си стая!

УРОК 8: Във вашето училище може да няма победители и победени, но в живота НЕ Е ТАКА! В някои училища имат специални класове за изоставащи и те ще ви дадат достатъчно време, за да достигнете до правилният отговор. Това по никакъв начин не ви помага в реалният живот!!!

УРОК 9: Животът не е разделен на семестри! Нямате лятна ваканция и много малко работодатели са заинтересовани да ви помогнат за да откриете себе си. Направете го в свободното си време!

УРОК 10: Телевизията НЕ Е истинският живот! В реалния живот всъщност хората трябва да излязат от кафенето и да отидат на работа!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com