10 типа хора, които са обречени да живеят сами

4369
10 типа хора, които са обречени да живеят сами
Снимка: iStock/Guliver

Според проучване на Gallup 60% от Y поколението /родени от началото на 80-те до 2000 г/ живеят сами.

Ето 10 типа хора, които трудно намират партньор и са обречени да живеят сами:

1. МАМИНО ДЕТЕНЦЕ

Отивате на гости в дома му за чаша кафе след вечеря и той ви моли да говорите по-тихо, защото родителите му спят в съседната стая. Да, вашият избраник живее с родителите си, макар отдавна не е студент. Толкова е удобно мама винаги да е край теб. Такъв човек може да бъде страхотен приятел, но не и добър съпруг.

2. ЗАПАЛЯНКОТО

„Не мога да дойда при родителите ти, трябва да подкрепя любимия отбор/да отида на лов“. Ако чуете нещо подобно, имате до себе си фен, който би жертвал всичко за своето хоби. Съмишлениците му са винаги край него, а в дома му има купища топки, риболовни принадлежности, ловни трофеи. Дали ще има място и за вас?  

3. "СКУЛПТОРЪТ"

Нещата, които издават, че една жена е необвързана

Безспорно дрехите, които една дама облича, могат да предадат ценна информация на околните, твърдят модните специалисти. Няма как да не ...

Този човек възприема партньора си като „бяло платно“, на което ще го нарисува както го вижда в съзнанието си. Ако непрестанно ви сравнява с другите и ви казва да не носите тези джинси, да се отървете от пиърсинга, да влезете във форма, вие сте срещнали човек тип „скулптор“. Най-интересното е, че той се чувства ОК, ако притежава всички несъвършенства, които го дразнят в останалите.  

4. ШЕГАДЖИЯТА

Винаги е готов да разказва интересни истории, вицове и глупави шеги през цялото време на срещата. Не си прави труда да слуша останалите. Ако се опитате да кажете нещо, той ще ви прекъсне с думите „Веднъж ми се случи…“ Отидете на втора среща, само ако ви се гледа шоу.

5. ВЕЧНО "ОБВЪРЗАНИЯТ"

„Имам приятелка, но решихме да си дадем почивка“, казва човекът на първата ви среща. Той непрестанно говори за предишните си връзки. Това означава, че чувствата му не са изстинали и няма смисъл да започвате връзка, защото едва ли ще искате да сте „трето колело“.

4 зодии, които трябва да останат необвързани

Да поддържаш здрава връзка не е шега. Много хора не умеят да се съобразяват с околните и трудно успяват да завържат някаква връзка или ...

6. ПРАХОСНИКЪТ

Прахосникът ще покани момиче в най-шикозния ресторант, ще поръча омари и черен хайвер. Но следващия път ще ви поиска назаем 10 долара. Прахосничката, от своя страна, взема заеми или пари от баща си за ново палто или последен модел iPhone. Връзка с такива хора може да доведе до „връзка“ със съдия-изпълнител след време.

7. СКАНДАЛДЖИЯТА

Студена пържола, развалено мляко, прашинки в хотелската стая - всичко е причина за скандал. Скандалджията е щастлив да открие недостатъци, защото това е повод да демонстрира своите забележителни „способности“. Едва ли всичко това е приятно за партньора му.

8. ПРИСТРАСТЕН КЪМ ТЕЛЕФОНА

Необвързаните хора са по-щастливи

Любовта е най-красивото чувство на света, но ново проучване твърди, че хората, които не са обвързани, са по-щастливи от тези, които са ...

Разказвате вълнуваща история как сте изгубили любимото си куче в детството и в най-драматичния момент забелязвате, че партньорът ви си гледа телефона. Той никога не оставя телефона си – продължава да пише съобщения и коментари, дори когато сте на кино или вечеряте. Ако живее буквално в света на социалните медии, може би именно в този свят трябва да търси и любовта.   

9. СКЪПЕРНИКЪТ

Той все още няма смартфон, защото се чувства чудесно със своята Nokia 3310. Продължава да поправя старите дрехи до последно. Има пари за нови дрехи, но не вижда смисъл да си купува нови. Имиджът не значи нищо за него.  

10. ОТЧАЯНИЯТ

Той толкова много иска да се ожени, че плаши всеки потенциален кандидат. Ако на първа среща ви попита колко деца искате да имате, явно демонстрира сериозни намерения, но след като не ви познава достатъчно, това изглежда дори плашещо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com