10 знака, че ТОЙ ви изневерява

50745
10 знака, че ТОЙ ви изневерява

Мъжете никога не си признават, че са сгрешили, докато ти сама не ги хванеш в крачка. Има някои признаци, които ясно ни показват, че нещата не са наред и не бива да ги пренебрегваме.

1. Емоционална отдалеченост

3-те зодии, които ще попаднат в любовен триъгълник

Любовта и връзките са непредвидими. Мислиш си, че имаш спокойна и здрава връзка, докато един ден не се появи трети човек, който да обър...

Изведнъж отношението му към вас се променя. Затваря се в себе си и се ограничава единствено до рутинните разговори. Тази промяна в държанието, психолозите обясняват с чувството за вина – колкото по-малко говориш, толкова по-малка е вероятността да се издъниш и да бъдеш разкрит.

2. Необичайно поведение

За отрицателно време променя ежедневните си навици. Започва да се грижи за външния си вид, застоява се пред огледалото, купува си маркова риза – неща, които до преди това е наричал „излишни глезотии”.

3. Изнервя се лесно

Прибира се нервен вкъщи, а при опит от ваша страна да разберете каква е причината се натъквате на грубо, арогантно и на моменти дори агресивно поведение. Каквото и да направите – винаги грешите. Скандалите зачестяват.

Мястото, на което мъжете изневеряват най-често

Мъжете си имат любимо място за изневяра. Поне това сочат резултатите от анкета, проведена в САЩ. Оказва се, че една трета от запитаните...

4. Параноя

Обсебва го параноята, че непрекъснато го следите и искате да се месите в личния му живот. Все по-често говори за това, колко обсебваща сте и как свободата и взаимното доверие са водещите в една връзка.

5. Служебните ангажименти растат

Изведнъж става доверено лице на шефа, който въпреки, че не го повишава, разчита все повече на неговата помощ. Прибира късно от работа, а командировките и служебните разговори зачестяват.

Останалите знаци намерете ТУК!

6 неща, които мъжете не броят за изневяра

Какво се счита за изневяра и какво не? Мъжете и жените имат различни гледни точки, които могат да предизвикат големи проблеми във връзк...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com