16:12 - часът за вкусни изкушения

19878
16:12 - часът за вкусни изкушения
Снимка: Thinkstock/ Guliver

В 16:12 повечето хора посягат към някое десертче, чипсче или друго изкушение.

Анкетата, направена във Великобритания от "Seasonal Berries", разкрива, че една трета от хората отстъпват пред следобедните пристъпи на глад и признават, че тази практика проваля здравословните диети, към които се придържат от началото на годината.

Най-лютата пица в света - по-силна и от сълзотворен газ

Най-лютата пица в света се предлага във Великобритания, пише в. "Дейли експрес". Кръстили са я "Смърт от пица" (Death By Pizza) и може...

Една четвърт от анкетираните споделят, че причината да посягат към солени и сладки нездравословни изкушения е липсата на приятен вкус на здравословните храни.

Мъжете проявяват по-силна воля - 69 процента от тях успяват да се придържат към диетите си в продължение на месец срещу 63 процента от дамите.

Най-големите изкусители за британците са чипсът, бисквитите, тортите и шоколадът. Анкетираните посочват нездравословните изкушения като основна причина за провала на новогодишните диети.

Оказва се обаче, че не само времето през деня влияе върху пристъпите на глад сред британците. Над 50 процента от анкетираните посочват околните - партньори, колеги, приятели, за провала си в спазването на диета.

Да изберем партньора си по... хладилника му

"Нищо не казва повече за човек от неговия хладилник - какво яде, какво пие. Хладилникът предлага поглед в здравословното състояние, до...

Една трета нарочват за виновник партньора си, а десет на сто обвиняват колегите, че ги "принуждават" да хапват нездравословни храни в офиса.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com