X
 
 

2-те най-зли зодии

51008 0
2-те най-зли зодии
Снимка: iStock/Guliver
Всички знаем, че някои хора са по-добри или по-малко добри. Има два знака, обаче, които понякога наистина може да бъдат опасни. Ето кои са те.

Овен

Управителят на Овена е енергичният и импулсивен Марс. Когато е в добро настроение Овенът е прекрасен приятел. С него няма да ви е скучно и е готов да помогне. Но ако го заварите в лошо настроение и/или го ядосате с нещо, то върху вас ще се стовари истински ураган.

Овните са избухливи и упорити. С тях не може да се договориш. Ако са ви обещали нещо, бъдете готови в последния момент да се отметнат. Освен това не са в състояние да чуят логическите доводи на събеседника. Именно от там идват всичките им беди. Мъжете от този знак често си мислят, че някои въпроси може да се решат единствено с юмруци, пише ggtnews.com.

Скорпион

Този знак също е под покровителството на Марс. В спокойно състояние Скорпионите са спокойни и приветливи. Понякога дори може да бъдат сметнати за наивни. Под тази маска, обаче се разразяват истински бури от емоции.

3-те най-добри зодии

В живота ни има хора, които вечно ще помним с добротата им. Те дават всичко от себе си, за да правят другите щастливи и винаги са готов...

Скорпионът рядко демонстрира чувствата си, но ако търпението му се изчерпа става страшно. В такива случаи Скорпионите стават зли и дори жестоки.

Само очиствайки душата си те са способни да се отворят към доброто. Най-важната им победа е над самите тях.

Поведението на човек се определя не само от зодиакалния му знак, но и от нивото на развитие на личността му. Да си зъл или добър е личен избор на всеки.

 

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално