3 правила на Вселената, които да следвате, за да получите енергията на изобилието

16398
3 правила на Вселената, които да следвате, за да получите енергията на изобилието
Снимка: iStock

Всеки ден, всяка минута привличаме нещо в живота си. Но много хора тълкуват универсалния "Закон за подобието" твърде тясно: зло за зло, добро за добро. Всичко е много по-сложно. Вселената не дели действията ни на добри и лоши, за нея няма черно и бяло.

Тя разбира само езика на енергийните вибрации. В зависимост от това какви емоции изпитваме, когато извършваме едно или друго действие, каква енергия излъчваме в този момент, определя: на кого да помогнем, кого да „наградим“ в огледалото и от кого да се откажем.

Правило едно: Споделяйте енергия

Недоволство, оплаквания, неискреност, алчност… Те ни изпълват с негативни вибрации, които се разчитат от Вселената като протест, нежелание да споделим енергията си.

Но Вселената е преди всичко баланс. Ако не искаме да споделяме, оправдано ли е желанието ни да получим? Мечтаете желанията да се сбъдват с едно кликване, искате късмет - не бъдете алчни, научете се да давате. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш. Повярвайте ми, работи!

Просто трябва да го дадете правилно. Мисля, че няма нужда да обяснявам, че помощта от вълшебната пръчка никога няма да се върне с манна от небето, а фалшивите комплименти и усмивки няма да се превърнат във верен, надежден приятел.

Как да разберете каква МОЩНА енергия притежавате

Правило две: Вземете енергия

Да можеш да приемеш е също толкова важно, ако искаш животът да спре да ти поднася неприятни изненади.

Спомнете си днес колко пъти вие сами сте казвали или чували фразата „няма начин“ в различни варианти? Нещо ми подсказва, повече от веднъж.

Какво е това, ще кажете, обикновена учтивост. Но всички тези псевдо-учтиви фрази могат да бъдат събрани в наръчник, наречен "Как да съсипем живота си лесно и без усилие".

След като сте изразходвали вашата енергия, време, вие безразсъдно заявявате на Вселената, че всичко това, абсолютно, не означава нищо и не струва нищо. И най-лошото е, че искайки да изглеждате като възпитан човек, вие се наказвате.

Да приемеш благодарност на езика на Вселената означава да компенсираш разходите за енергия. Настройте се правило да отговаряте „Харесва ми, беше ми приятно, беше лесно да го направя“. Чувствайте се свободни да кажете на Вселената, че имате нужда от танкер.

Разберете каква енергия има във вашия дом

Трето правило: Оставете очакванията

Най-коварният враг, който блокира притока на енергия и ни превръща в празно място за Вселената, е животът в очакване на чудо.

Страстно желаейки нещо, мислейки, че това ще ни направи щастливи, ние директно заявяваме на Вселената: чувствам се зле, а щастието е възможно само .... И след това безкраен списък с желания.

Мечтайте, желаете, но го правете както трябва. Научете се да се откажете от желанията си, наслаждавайте се и благодарете за всяко малко нещо: за изгрялото слънце, за усмихнат съсед в метрото, за интересна книга.

В такива моменти вие, макар и на непонятен за човек език на енергийните вибрации, казвате: Чувствам се добре тук и сега. И веднага станете щастлив получател на енергията на изобилието на Вселената. И тя ще ви донесе всичко, което искате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com