3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

44630
3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия знае, че има неща в живота си, които би променил или поправил, но не може да се справи и то остава да тежи на съвестта им. И все пак няма безгрешни хора, вижте кои са най-големите грехове на всяка една от 12-те зодии:

ОВЕН

Няма как да познавате Овен, който да няма поне няколко гряха, за които обаче не винаги се разкайва. Такива са си по природа.

1. Изневерите са нещо, с което тази зодия не може да се справи през целия си живот. Това е черта от характера им, която се проявява още при първите връзки. Понякога някои Овни успяват да се справят с това, когато намерят сериозна връзка, но преди това изневерите не спират и няма значение с кого и къде са.

2. Хазартът е нещо, с което Овните не се гордеят особено, но е заложено в зодията им. Обичат парите, а най-много обичат да ги пропиляват, особено когато никой не гледа. Ако сте във връзка с Овен внимавайте за общите ви финанси, защото са склонни да вземат от общото, когато изхарчат тяхното.

3. Овните си падат и по лъжите. Не винаги са най-големите и тайни неща, които не искат да споделят с никого, но дори малките лъжи при тях са ежедневие. А в една връзка няма по-важно от честността. Всички знаем това! Наблюдавайте ги и не приемайте всичко казано от тях за чиста монета.

 

ТЕЛЕЦ

Телците са по-съвестни с техните извършени грехове и определено съжаляват за тях, макар че това не ги спира да продължават с тях.

1. Тайното и скришно похапване е запазена марка за всеки един Телец. Обожават сладкото, вкусните трапези и това да си похапват сами, без никой да ги гледа. Пред другите винаги са на диета, но останат ли сами – нищо не може да ги спре да си угодят с най-големите вкусотии.

Любовен хороскоп за УИКЕНДА

Овен Най-накрая и на вашата улица ще изгрее слънце. Взаимоотношенията ви ще поемат в нова посока с много романтичен потенциал. Ако пре...

2. Телците лесно загърбват дори дългогодишни приятелства. Те са прекалено горделиви, за да преглъщат всичко, което едно приятелство може да им предложи. Те осъзнават, че грешат, но не могат да се върнат назад, веднъж зачеркнали ли са някой от живота ви.

3. Харченето на пари е нещо, с което не успяват да се справят и не умеят да контролират добре. Не са много по спестяванията и това им тежи, особено когато създадат семейство и знаят, че са отговорни за него. Въпреки това имат широки пръсти и това е положението!

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците умеят да крият умело греховете си, така че никой да не разбере и да са чисти пред целия свят.

Денят от седмицата, в който сте родени, казва всичко за вас

Хората вярваме в какво ли не – съдба, Господ, хороскоп, нумерология и какво ли още не. Ако това е вашата страст, то сега ще се оп...

1. Суетата е нещо изключително характерно за тях. За много Близнаци външният вид е всичко и държат на него повече отколкото трябва. Това важи както за самите тях, така и за партньорите в живота, които си избират.

2. Скъперничеството е още нещо, което е много характерно за тази зодия. Близнаците не обичат да дават току-така пари, услуги и какво ли още не. Единствено изключение правят за най-близкото си обкръжение и то не винаги.

3. Близнаците не могат да общуват с хора, които са под нивото им. Това е една черта от характера им, която може да усетите с пълна сила. Ако не сте на нивото им – както финансово, така и интелектуално, изобщо не разчитайте на компанията им.

 

РАК

Как изпускат напрежението различните зодии?

Всеки човек си има механизъм, благодарение на който се справя с трудностите, които животът му хвърля. Дали обаче е ефективен и градивен...

Раците са по-обрани откъм грехове, но и при тях не липсват няколко неща.

1. Бързо забравят добрините, които някой е направил за тях, а понякога и изобщо не ги забелязват. Имат склонността да помнят повече лошото и то да се запечатва в ума им.

2. Обичат да си отмъщават, макар и рядко да е толкова директно, че някой да забележи. Но някой настъпи ли ги, отвръщат с пълна сила и всичко им се връща тъпкано.

3. Често се случва така да обичат двама души едновременно, които дори не подозират за съществуването на другия. Тази двойна игра е много опасна, но Раците винаги успяват да излязат чисти от ситуацията, страдат само влюбените двама, които са получили обещание за вечна любов.

Прочетете и ЧАСТ 2 със следващите четири зодии!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?
Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Толкова години боядисваме яйца за Великден, че сякаш е невъзможно да измислим нещо ново. Но винаги ще има нови или поне непроверени идеи. Оптималната...