3-те най-добри съпруги според зодията

122750
3-те най-добри съпруги според зодията

Това са 3-те зодии най-добри съпруги, които са златно съкровище за всеки мъж.

Рак

Когато веднъж ще спечелите жената Рак, тя ще ви обича безусловно до края на света. Нейните чувства винаги са интензивни и затова с нея ще научите какво означава, когато до себе си имате истинска жена.

Вижте кой е вашият ангел-пазител според зодията

Вижте кой е вашият ангел според зодиака. Отправете молитва към него и той ще ви помогне. ОВЕН Ангелът Баракиел се грижи за успеха на ...

Тя е готова да направи всичко за да бъде нейния избраник най-щастливият човек на света. Освен нея винаги ще живеете заобиколени от вкусно ястие, комфорт и внимателно подреден дом. С такава жена, всички мъже едва ще дочакат да се завърнат у дома след тежък ден.

Децата на жените Раци са свещено нещо и техните нужди винаги са на първо място. От вас просто се очаква да я пазите и да бъдете искрени.

Лъв

Лъвицата е силна и упорита жена с огромни възможности. Въпреки това, и нея й е необходим партньор, който ще бъде тук за най-баналните проблеми, като например, когато трябва да се затвори капака на съда,.

Писмо от една любовница към една съпруга...

(Никоя жена не вярва, че съпругът й може да й изневери, докато не дойде моментът, в който вече е късно... Това писмо е от една жена, по...

Тя изисква мъж равен на нея, така че до нея никой няма да бъде обикновен човек, а Супермен.

Само ако се влюбите в Лъвица ще разберете, че не трябва да направи нещо, за да я обичате. Няма да срещнете жена, която повече ще ви обича. Дори и когато са ядосани, са разгневени, са красиви още повече. Но когато иска нещо, то е заповед.

За децата ще се бори както подобава, точно като лъвица и винаги ще бъде готова за отбрана. Горко на онзи, който се опита да й нанесе злина. От вас се изисква само да я обожавате с цялото си сърце и тяло.

Коя е третата разберете в iwoman.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com