3-те зодии, които побъркват МЪЖЕТЕ

83004
3-те зодии, които побъркват МЪЖЕТЕ
Снимка: iStock/Guliver

Топ 3 зодиакални знаци, които подлудяват мъжете ...

Има няколко типа жени, които правят мъжете луди. Факт е, че те владеят в детайли умението да примамват с пръст, а за тях мъжете се редят на опашки.

За да привлечете вниманието на мъжа, добре е да знаете за 3-те зодии, които побъркват мъжете. Те са жени, които могат да се сдобият с всеки мъж.

Везни

Жените от този знак са много сладки, дружелюбни и сърдечни.

Момичето Везни е в състояние да замени цял харем на най-взискателния султан. Подобно на джин от бутилка, виртуозната красавица всеки път ще омае с очите своя избраник и то по нов начин. Тя е загадъчна, очарователна, възхитителна и умее да примамва всеки, като е внимателен слушател и гениален спътник. Везните могат да поддържат всеки тип разговор, ден и нощ. Лекотата, с която вървят през живота, постоянният оптимизъм и лекото разположение, правят представителките на тази зодия скъпи.

Момичетата Везни се сприятеляват лесно и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят или напишат очарователна бележка. Те изглеждат сладки и сърдечни.

Как да поглезите Водолея

Според много астролози, всяка зодия има определени хранителни навици, свои любими десерти и сладки неща, които ги правят усмихнати и ща...

Дамите от тази зодия, се отличават с красота, както физическа, така и психическа. Изисканата духовна организация, вроденият такт и любовта към всичко красиво. Това е тяхната визитна картичка. Разбира се, до тях предпочитат да видят късметлията, който не се поддава за щяло и нещяло. Везните са по-скоро самокритични към себе си. Образът им отговаря на високи стандарти и е безпощадно коригиран, когато се налага.

Всички момичета Везни са изключително женствени, което е й тяхната тайна, която може да подкупи мъжете. Понякога тази функция играе, срещу красавиците. Изпадайки в трудна ситуация, често стават абсолютно безпомощни и затова често пасивно наблюдават ситуацията, очаквайки външна помощ. Определено техен плюс е, че момичетата Везни винаги са умели в любовта, защото Венера ги контролира.

Везните са като батерии, които постоянно търсят начини да освободят безкрайната си енергия. Те винаги са готови да отидат до края на света за забавно приключение. Често красавицата, дори няма време да претегля плюсовете и минусите за поредното ново приключение. Тогава разчита единствено на инстинкта, а не на преценката.

Водолей

Жената Водолей е интелектуалец, който може да се справи с всяка задача.

Годишен хороскоп за 2018 година - Дева

Равносметката от изминалата година ще ви постави на кръстопът през Новата 2018. Ще бъдете разкъсвани между служебните ви задължения и ж...

Момичето Водолей не иска да бъде обект на желание, а по-скоро най-красивият обект на изкуството. Тя е леко бавна във всичко, включително и във връзките. Планира първа среща. За мъжете, които свалят момиче Водолей е важно да знаят, че е безсмислено е да очакват първата среща да завърши в леглото, както и втората. В края на краищата очакването е толкова примамливо, особено ако наградата е придружена от чувственост.

Водолеите имат силен интелект. Те живеят предимно с ума и в идеалния случай изпълняват всяка възложена задача. Те се стараят към върховете в кариерата. Задоволените амбиции са много важни за тях. Понасят и неуспехи, но тогава Водолеят не губи сърце, защото се учи от личните си грешки.

Понякога владеят и по-мъжки работи. Умеят да бъдат и работници, да влизат в ролята на зидар, автомеханик или строител. Водолеят може да заема високи позиции и в края на краищата да се съхрани секси, каквато и роля да му е отредила съдбата. Жените Водолей, смятат, че хората, ангажирани единствено с парични проблеми, са луди.

Дева

Девата се отличава с търпение, нежност, доброта и щедрост. Като цяло, тя е перфектната жена.

Зодиите, които винаги получават каквото искат

Има зодии, които заради упоритостта си винаги са на върха. За тях няма връщане назад, колкото и труден да е пътят към успеха. Те не се ...

Умее да омайва, но за да набележи партньора си и трябва дълго проучване. Девата е нежна, но и отговорна. Често, за да е сигурна в избраника си е склонна да остане за дълго самотна. Както в работата и живота, така и в интимните отношения. Тя обича да диктува правилата. За сметка на трудния й характер, набелязаната цел ще е повече от доволна, ако успее да спечели сърцето й. Именно и това нейно качество подлудява мъжете до лудост.

Зодиакални знаци, които подлудяват мъжете, също имат своите въображаеми недостатъци. Последните обаче, в очите на представителя от другия пол са завладяващи предимства.

И като споменахме всичко това не си мислете, че представителки на Зодиака от 3-те зодии, които побъркват мъжете не са закръглени, срамежливи или нямат бръчки под очите. Техният чар, обаяние и магнетичното се крият в други умения, които най-добре владеят!

Може би тайно мъжете се облизват, виждайки вълнуващата им фигура. Усещайки срамежливостта или фините бръчки в ъглите на очите, с които така умело знаят да пърхат миглите.

Междувременно господата са готови да продадат душата си за една тяхна усмивка!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com