3-те зодии, които са ненадминати в леглото

9307
3-те зодии, които са ненадминати в леглото
Снимка: Thinkstock/Guliver

Има зодии, които никога не можеш да забравиш със страстта, която са ти дали. Това са 3-те зодии, които са ненадминати в спалнята и винаги можеш да си сигурен, че с тях ще е вълнуващо и незабравимо преживяване.

ОВЕН: Овните са една от зодиите, с които непременно трябва да бъдеш поне веднъж в живота си. А ако опиташ, уверяваме те, че няма да е само за веднъж. Те са много галантни и преди да се стигне до секс, са изключително добри в това да ухажват партньора си. Ще платят скъпа вечеря, ще направят романтична изненада и никога няма да разчитат само на чара си. А какъв е чарът им само... умеят да завладяват без думи, знаят как да се движат уверено и какво да кажат, за да съблазнят другия. След това, когато се стигне до страстната нощ, Овните са неуморими, много диви и изпепеляващи в ласките си. Няма да ги забравите и заради това, че винаги усещат какво иска другият и знаят как да го накара да затвори очи от удоволствие. Никога не подценявайте пламъкът на Овните, може да ви изпепели!

Звездите за него – мъжът Скорпион

Емоционален, страстен, непредсказуем - Скорпионът рядко би се замислил за последствията от постъпките си, но това в никакъв случай не о...

ЛЪВ: Лъвовете са едни от най-съблазнителните зодии, които са толкова уверени, че могат да ти омекнат коленете, само докато ги гледаш как ходят с вдигната глава, какви жестове правят и каква усмивка имат. Представителите на тази зодия не си падат по бавните свалки, при тях всичко трябва да се случва бързо и много страстно. Не държат толкова на романтичната „предистория“ на нощта, която са планирали. Предпочитат да омаят другия с решителност, увереност и страст, която да ги подпали още в самото начало. След това Лъвовете също не се бавят особено и започват с най-пикантната част доста рано. Искат това, което правят с другия човек, да бъде незабравимо, лудо и точно като по филмите. Лъвовете са много непредсказуеми и както си седят спокойно до теб и пийват вино, така за нула време ще се озовеш в прегръдките им и няма да ти се иска да те пускат.  

СКОРПИОН: Скорпионите са невероятни във всяко едно отношение. Трябва да започнем с това, че имат много изкусителна външност, винаги изглеждат добре, обличат се добре и говорят сдържано, така че да предизвикват интерес. Когато влязат в една стая, всички обръщат глава след тях и определено усещат колко уверени са. Представителите на тази зодия са и много хитри. Те ще подразнят интереса на някой и точно, когато стане напечено, ще се отдръпнат. Целта на тази игричка е другият да ги пожелае, а не те да изглеждат тези, които искат нещо. Могат да те побъркат с ума и тялото си, игричките, които играят са влудяващи, а това, което се случва в леглото е огън! Скорпионите знаят как да доставят удоволствие на другия, но и на себе си. Те са внимателни, нежни, но когато нещата станат напечени – страстта ги завладява и стават неузнаваеми и незабравими!   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com