3-те зодии, които ще открият ЛЮБОВТА през АПРИЛ

11336
3-те зодии, които ще открият ЛЮБОВТА през АПРИЛ
Снимка: iStock/Guliver

Април е един от най-подходящите месеци за влюбване. Всеки от нас има шанс да намери своята половинка, ако отвори сърцето си за това. Този месец за 3 от зодиите е много по-вероятно да открият своя човек и да се влюбят лудо.  

Овен

4-те зодии, които не искат и да чуват за брак

Сватбата е огромна стъпка в живота на всеки човек. Както се казва – в реда на нещата си е. Бракът е договор за едно дългосрочно о...

Няма да усетите кога някой ви завърти главата и ще се окажете влюбени още в средата на месеца. Не позволявайте на нищо и никой да ви разубеждава, че човекът, който сте срещнали не е за вас. В действителност това може да се разбере само с времето, а на вас ви е отредено много време заедно. Човекът, който ще срещнете, ще се окаже много близо до вашите разбирания за живота и бързо ще си допаднете. Времето заедно ще ви се струва прекалено малко и за това в следващите няколко месеца е много вероятно и да заживеете под един покрив. Казват, че хубавите неща ставали бавно, но ние казваме, че за истинските не се чака.

Везни

Човек, който вече сте стрещали в миналото, ще се завърне в нова светлина. Годините променят хората, ценностите и възприятията им за света. Преди това нещата не са се получили, защото сте се срещнали в грешното време. А за любовта най-важен е точният момент. Ще се изненадате колко много нови факти ще откриете в човека от миналото си и ще разберете, че всъщност имате много повече общи неща, отколкото сте предполагали. Ще водите дълги разговори до късно през нощта и ще се преоткривате един-друг. Очаква ви нещо наистина незабравимо и от вас зависи колко време ще продължи. Най-голямата пречка може да се окаже несигурността в самите вас и трябва да се справите с това. Този човек ще ви помогне!

Водолей

6-те зодии, които са родени под щастлива звезда

Всичко в живота ви върви като по вода. Щастливи сте, здрави, успешни обичани. Какво повече му трябва на човек? Това са 6-те зодии, кои...

Този месец за вас ще се окаже най-голямото вълшебство, което някога ви се е случвало. Изведнъж пред вас ще застане човек, който ще ви накара да се смеете от сърце и да забравите самотата, която винаги е била близо до вас. Ще видите как човек може да се влюби за дни и да заобича за кратко време. Ще се почувствате истински щастливи, защото за първи път от много време насам ще изживеете любов, чиста по детски и вълнуваща като по филмите. Любопитното е, че романсът ще започне в един от трите последни дни на месеца. Почакайте още мъничко!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com