3-те зодии, които ще ОТРОВЯТ живота ви

24258
3-те зодии, които ще ОТРОВЯТ живота ви
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора просто имат негативно мислене и отношение към живота, винаги мислят лошото на другите, не гледат позитивно на живота и по-добре да се отървете от тези хора, за да сте по-щастливи. Ето кои са зодиите, които спокойно могат да отровят живота ви!

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са една от зодиите, които толкова много обича себе си, че не умее да обича никой друг в живота си. Те са арогантни, високомерни и егото им може да достигне облаците. Не бива да се заяждате с тях, защото освен всичко са и много отмъстителни. Представителите на тази зодия не обичат някой да им казва какво да правят с живота си, не обича да им се месят и някой направи ли го – край! Близнаците бързо зачеркват хора от живота си без изобщо да им мигне окото. В техните представи приятелствата са до време и до когато ти е приятно, всичко друго е лицемерничене и не е нужно да си любезен с някой, с който вече нищо не ви свързва. Ако искате по-спокоен и щастлив живот, непременно сведете Близнаците в обкръжението си до минимум. Те са прекалено вглъбени в себе си и е по-вероятно да вземат нещо от вас, но в никакъв случай няма да получите каквото и да е от тях.

Зодиите, които НЕ обичат другите

Астролозите разкриха кои са знаците в зодиака, които не харесват другите, дори и да не го показват. Овен Представителите на този знак...

ДЕВА: Девите са едни от най-отровните хора, които можете да държите близо до себе си. Те имат много странен поглед върху живота и света. Не умеят да се сприятеляват за цял живот. Винаги завиждат на другите, правят скандали, драми и често приятелствата им завършват без двете страни някога да си проговорят изобщо. Те смятат, че никой не е достоен за компанията им, затова и не се обграждат с прекалено много хора. Предпочитат да бъдат самотници, но от време-на време успяват да оплетат някой в мрежата си. Девите биха стъпкали всеки по пътя към успеха и изобщо няма да им мигне окото. Наистина са особняци, които ще изпият голяма част от енергията ви и ще ви донесат само главоболия. Много внимавайте с тази зодия, защото при тях всичко е скрито-покрито и цял живот да ги познавате, няма да знаете какво си мислят и какво ще последва. Просто са си такива!

СКОРПИОН: Скорпионите са опасни във всяко едно отношение, но най-много трябва да внимавате с тях в любовен план. Те могат да отмъкнат половинката ви под носа ви и изобщо няма да се замислят какви ги вършат. Те просто си падат по чуждото и обичат да си присвояват щастието на другите, защото самите те не могат да си „построят“ свое собствено. Скорпионите могат да направят живота ви черен като освен да отмъкнат човека до вас, могат и такива клюки да разпространят за вас, че няма да ви се вярва. Те се обграждат с много близки хора, които имат сходните виждания за живота и са подкрепени от група недоброжелатели, с които е по-добре да си нямате работа. Ако усетите, че човек със зодия Скорпион се навърта около вашата половинка, дори да му се пише приятел, имайте едно наум и веднага отстранете този човек от живота си. Просто внимавайте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...