3-те зодии, които ще срещнат любовта през октомври

28223
3-те зодии, които ще срещнат любовта през октомври
Снимка: iStock/Guliver

Любовта идва тогава, когато цениш достатъчно себе си и знаеш, че заслужаваш да бъдеш обичан. Този октомври ще се окаже много вълнуващ за три от зодиите, които ще спечелят сърцето на някого. Ето и кои са зодиите, които ще се влюбят през октомври:

Овен

Зодиите, с които имаме най-голям шанс за щастлив брак

Бракът е сериозна стъпка за всеки един от нас и трябва да сме сигурни, че си пасваме добре с човека, който сме си избрали. Често пъти з...

Не бъдете скептични, не губете вяра в любовта и хората. Не това е начинът сърцето ви отново да трепне и в живота ви да се появи нов човек. Трябва да бъдете ведри, да бъдете себе си, да сте отворени към нови хора и нови преживявания. Всички казват, че любовта се случва точно тогава, когато най-малко очаквате. Точно такъв ще е и случаят за вас. Ще се захванете с ново занимание или ще посетите място, на което никога не сте били дотогава. Точно там ще срещнете нова тръпка, която ще завладее сърцето и ума ви. Бъдете откровени, не заплитайте игрички и интриги, защото в случая те няма да ви помогнат. Човекът, който ще срещнете, ще бъде откровен и ще се отнася добре с вас. Трябва да отвърнете със същото и да покажете, че сте сериозни и отговорни хора, с които имат шанс за бъдеща стабилна връзка. След това... само съдбата си знае работата.

Лъв

Омръзнало ви е от фалшиви хора, от безсмислени интриги и заплетени истории. Имате нужда от нещо истинско, неподправено и вдъхновяващо. Имате нужда о добър човек, който да ви покаже, че не всички представители на противоположния пол са еднакви. Точно това и ще получите. Ще осъзнаете, че познат от обкръжението ви човек, може би има симпатии към вас, както и че той също не ви е безразличен. Ще започнете да си говорите повече, а излизането за кафе ще се превърне в непрекъсната нужда да сте заедно. Нещата ще се развията бързо и ще усетите привързаност още към края на октомври. Пуснете се по течението и действайте така, както ви диктува сърцето. Ще се изненадате колко общи интереси и възгледи за живота имате. Дали това ще се превърне в сериозна връзка, ще разберете още до края на 2016 г.

Скорпион

Как зодиите се справят с тъгата

Овен Импулсивни, изпълнени със сляпа ярост, те не успяват да се върнат към нормалните си навици. Телец В трудните моменти Телците се...

Стара тръпка ще се върне в живота ви, изцяло променена, почти до неузнаваемост. Ще тръгнете предубедени, че човекът, който се е върнал е същия човек, с когото сте оставили нещо общо в миналото. Истината е, че хората наистина се променят и ще ви трябва време, за да осъзнаете това. Самият вие не сте съвсем същите и отсрещната страна ще оцени и хареса това. Ще се върнете назад в спомените и ще си припомните колко общи неща са ви свързали. Ще се получи химия, която няма да може да контролирате. А тази химия ще прерасне във влюбване, от което и двамата имате нужда. Отдайте се на момента и не мислете за бъдещето. Каквото е писано, ще стане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com