3-те зодии, родени с късмет в любовта

955290
3-те зодии, родени с късмет в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Животът е непредвидим, особено що се отнася до любовта. Има 3 зодии обаче, на които много им върви в любовта и винаги успяват да намерят половинката в живота си. Ето кои са те:

Рак

5-те зодии, за които 2017-та ще бъде годината на любовта

Телец 2017 г. за вас ще е годината на големите промени в личен план. И като казваме големи, наистина имаме предвид големи! Още в начал...

Късметът им няма край. Цял живот си мечтаят за човек, който просто да бъде с тях и да ги обича, без да се налага да ги гонят и преследват с месеци. Това се случва и получават това, за което винаги са си мечтали. Раците срещат голямата любов сравнително млади. Не могат да си представят живота си без този човек, обратното важи с пълна сила. Любовта им е толкова чиста, че всичко прилича по-скоро на приказка, отколкото на връзка. Създават здрави и щастливи семейства. Бракът им е истински рай, а малките дреболии, които създават спорове, се заличават още с първата усмивка на любимия човек. Любовта им трае цял живот и няма нищо случайно в това. Такава им е съдбата - любов, късмет и щастие.

Везни

Родени сте под щастлива звезда, макар и да разбирате това на малко по-късен етап от живота си. Всеки има разочарования в живота си, с които трябва да се справи, за да продъклжи напред с гордо вдигната глава. Хората, които са си тръгнали от живота са го направили, само за да остъпят място на ИСТИНСКИТЕ. При вас случаят е такъв. Срещате любовта на живота си най-неочаквано и случайно. Не може да си представите живота без този човек и това се случва много рано. Романтика и силна страст ви привличат още в самото начало. Връзката ви се развива бързо и скоро откривате, че сте срещнали сродата си душа. Запомнете, още първото предложение за брак което получите или направите, е Истинското.

Водолей

Водолеите са истински късметлии, що се отнася до любовта и семейното щастие. Те намират единствения за тях човек още като много млади. Някои Водолеи трябва да изгубят този човек в даден момент, за да го открият година-две по-късно, когато са зрели и нещата изглеждат съвсем различно. Любовта, която обаче белязва живота им, е абсолютно съвършена и толкова силна, че трае завинаги. Семейството, което Водолеят създава е семейство за пример! В него цари спокойствие, обич и щастие. Няма по-големи късметлии в любовта от Водолеите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com