3 зодии, чиито мечти се сбъдват по време на ретроградния Юпитер

36967
3 зодии, чиито мечти се сбъдват по време на ретроградния Юпитер

В момента сме в ретрограден Юпитер и това ще продължи чак до 18-ти октомври. За този период три зодии ще успеят да сбъднат мечтите си. Нека видим кои са те: 

3 зодии, чиито мечти се сбъдват по време на ретроградния Юпитер от 20 юни до 18 октомври 2021:

Движението на Юпитер през 2021-ва година и как ни влияе?

Между 2020 и до края на 2021 г. Юпитер ще посети Водолея два пъти: Той ще се потопи в Риби през пролетта и лятото на 2020 г. и ще се въ...

Телец

Имате късмет, Телец, тъй като нещо, което ви пречи от години, е на път да бъде елиминирано напълно. Това може да е пристрастяване - към вещества, определени видове хора или дори да се откажете от собственото си лошо поведение. Тази ретрограда работи с вас, а не срещу вас и ще се появи в живота ви като вътрешно извисяване. Вие сте толкова близо до успеха в толкова много области и единственото нещо, което ви пречи да постигнете истински щастието, което така желаете и заслужавате, зависи от това дали можете да се откажете от един особено неприятен навик.  Сега сте на бърз път към личен успех. Благодарение на привличането на Юпитер вече сте преминали точката на безвъзвратност. Всичко, което можете да си представите напред, е яснота, чист живот, успешна работа и способността да кажете „не“ на хората, които обикновено биха ви отвлекли от целта ви за успех и щастие.

Везни

Ако мечтата ви е най-накрая да намерите точния човек, с когото бихте могли да искате да споделите живота си, този ретрограден сезон на Юпитер има по-голям шанс това да се случи точно това. Юпитер е планетата на експанзия, което означава както отвореност, така и донякъде психическа способност да се виждат много различни перспективи. Това означава, че вашето собствено усещане за преценка ще се отпусне малко и в това състояние ще можете да видите нещата без предварително да сте си изградили нагласа за тях. С други думи, хората, които обикновено бихте отписали, могат да ви се сторят не толкова лоши, което ще отвори вашия свят до възможността да намерите истинска любов. Това, което Юпитер ще премахне във вас, е тази ваша много осъдителна природа - тази, която ви пречи да виждате доброто в хората. През следващите няколко месеца ще научите, че хората СА ДОБРИ, че имат потенциал и могат да бъдат едновременно любвеобилни и щедри. Отворете сърцето си за ретроградния Юпитер, Везни. 

Какво означава ретроградния Юпитер през 2021?

Планетата Юпитер ще бъде ретроградна във времето между 20 юни и 17 октомври 2021 г., носейки старо колективно недоволство, неизпълнени ...

Стрелец

Юпитер е вашата управляваща планета, Стрелец, и никой не знае по-добре от вас колко интензивен може да бъде, когато Юпитер стане ретрограден. И във вашия случай ще се почувствате като огромен късметлия. Това не е само „късмет“ - това е, което правите с вдъхновяващия тласък, който тази планета ви дава. Така че, нека бъдем откровени - това, следва през следващите няколко месеца, започвайки на 20 юни, са повече пари, повече творчески проекти, повече забавление и повече любов в живота ви. През следващите няколко месеца ще „се грижите за бизнеса“. Това, което се разбира под това е, че ако има неизплатен дълг, ще го изплатите. Ако има творческа работа, която сте оставили преди време - ще се върнете да я завършите.  Юли ще бъде изключително щастлив за вас, така че се подгответе за голяма доза позитивност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com