3 зодии готови за Оскар - винаги играят ролята си перфектно

8070
3 зодии готови за Оскар - винаги играят ролята си перфектно
Снимка: iStock

Когато става въпрос за зодиакални знаци, някои хора винаги играят роля. Независимо дали се преструват на някой, който не са, или плетат мрежа от измислици около другите, тези три астрологични знака никога не се задоволяват с истината. Нека разгледаме кои зодии са склонни да се преструват и как използват въображението си, за да оплитат другите.

Близнаци

Близнаците обичат приключенията и вълненията, затова, когато се сблъскат със земни теми или разговори, лесно могат да се отегчат. Това ги кара да създават свои собствени истории и приказки, за да направят нещата по-интересни. Близнаците също така са изключително адаптивни, като приемат различни образи в зависимост от това с кого разговарят. Те могат също така да преиначат истината, за да направят нещо по-завладяващо, отколкото е в действителност.

Дева

Девите често изглеждат срамежливи и плахи, но в действителност са всичко друго, но не и такива! Те могат да бъдат доста коварни, когато става въпрос за получаване на това, което искат, като използват своя чар и остроумие, за да заблудят другите, преди да се нахвърлят върху тях с крайната си цел. Девите са склонни да разкрасяват истината и често измислят сложни истории, за да се измъкнат от трудни ситуации или да спечелят предимство пред другите.

Лъв

Лъвовете обичат вниманието, така че не е изненадващо, че често се държат като живота на партито, дори когато не се чувстват особено общителни! Освен това Лъвовете могат да бъдат и доста манипулативни, като използват харизмата и обаянието си като оръжие, за да накарат хората да се съгласят с каквато и да е схема или план, който са измислили. Въпреки цялата тази преструвка обаче, Лъвовете са невероятно верни приятели, които ще направят всичко за близките си.

От авантюризма на Близнаците и хитростта на Девите до лоялността на Лъвовете - тези три зодиакални знака винаги изглеждат готови (а понякога и развълнувани) да играят роля! Макар че прекаленото доверие може да ви заблуди от време на време; разбирането на мотивите на собствения ви зодиакален знак (както и на тези на другите знаци) може да ви помогне да откриете потенциални лъжи или манипулации, преди да са се превърнали в проблем! Знаейки кои зодии са готови да спечелят Оскар играейки ролята си толкова сполучливо , можете да останете една крачка пред всякакви измами - независимо дали става въпрос за вас или за хората около вас - дръжте очите си отворени!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com