Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които ще получат предложение за БРАК на Нова Година

24 декември 2021, 07:59 часа

Някои от представителите на зодиите ще имат незабравима Нова Година, защото им предстои да получат предложение и то не какво да е, а за брак. Техните половинки ще паднат на колене с кутийка в ръце. Диамантът ще заслепи очите им, а сърцата им ще бъдат обгърнати с много любов.

Ето кои ще са късметлийските зодии, които ще получат предложение за брак:

Риби

Рибите са чувствителни натури и винаги са си представяли предложението за брак много романтично. Какъв по-подходящ момент от Нова Година. Точно в полунощ техните партньори ще се осмелят да им предложат брак и ще накарат жените Риби да се чувстват по-обичани от всякога.

Разбира се, отговорът от тяхна страна ще бъде „ДА“ и в това няма абсолютно никакви съмнения.

Как се борят с разочарованията различните ЗОДИИ?

Везни

Везните са поредната зодия, която несъмнено ще се чувства много специално по време на празничните дни и най-вече на Нова Година. Представителите на тази зодия са изключително разумни и не предприемат излишни рискове. Това са хора, които винаги имат перфектен план, включително и за прекарването на новогодишната нощ. Този път обаче ще бъдат истински изненадани, защото тяхната половинка е решила да им поднесе нечувана изненада – пръстен и въпрос, чиито отговор се очаква да бъде положителен.

Телец

И Телците ще се чувстват също толкова специално, колкото и останалите две зодии. При тях нещата ще се случат малко по-спонтанно и неочаквано, може би защото ни най-малко са подозирали за подобна развръзка. Въпреки това обаче ще се чувстват опиянени от щастие навръх Нова Година!

Наздраве за бъдещите семейства!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес