4 начина да се отървете от досадните любовни дръжки

2297
4 начина да се отървете от досадните любовни дръжки
Снимка: iStock

Мазнините, които висят над панталоните са това, което наричате "любовни дръжки". Повечето от нас се борят да вталят тази част от тялото. Дори когато се отдаваме на безкрайни, натоварващи тренировки, включващи коремни преси и упражнения за корем, не успяваме да постигнем желаните резултати. Ако искате плосък корем и да се отървете от любовните дръжки, трябва да промените диетата си, рутинните си упражнения и начина си на живот. 

4 начина да се отървете от упоритите любовни дръжки по тялото ви

1. Премахнете добавената захар

Първото и най-важно нещо, което трябва да направите, за да намалите коремните мазнини, е да следите внимателно диетата си, което включва намаляване на добавената захар. Храни и напитки като кексове, сладкиши, газирани напитки и сокове съдържат добавена захар. По-малкото количество добавена захар може да намали тези нива, което може да предотврати и увеличаването на теглото и натрупването на мазнини в областта на корема. 

5-те правила за отслабване, които не трябва да се нарушават

2. Намалете стреса

Независимо от това, че обикновено спазвате здравословен хранителен режим и спортувате, продължителният прекомерен стрес може да ви попречи да отслабнете или дори да ви накара да натрупате килограми в областта на корема. Това се дължи на факта, че стресът предизвиква производството на хормона кортизол. Кортизолът е другото име на хормона, който надбъбречните жлези освобождават в отговор на напрежението.

3. Останете хидратирани

Водата е чудесен помощник в отслабването. Въпреки че може да изглежда необичайно, водата всъщност подпомага намаляването на упоритите коремни мазнини. Въпреки факта, че водата е най-добрата течност за консумиране, много хора често посягат към сокове, газирани напитки и други ароматизирани течности, когато са жадни. Но много хора не са наясно, че тези подсладени напитки могат да допринесат за увеличаване на теглото в областта на талията.

ТОП 4 съвета за отслабване

4. Хранете се съзнателно

Чрез промяна в хранителните навици и намаляване на стреса съзнателното хранене подпомага отслабването. Отърваването от коремните мазнини също е част от това. Като обръщате внимание на това, което ядете, можете да подобрите храносмилането си, да ядете по-малко и да се чувствате сити за по-дълго време, както и да вземате по-информирани решения относно приема на храна в бъдеще.

Можете да постигнете по-тънка талия, като опитате нов фитнес режим, консумирате по-малко преработени ястия и приемате повече фибри през деня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Яде ли се кората на райската ябълка?
Яде ли се кората на райската ябълка?

Мнозина вече свикнаха в студения сезон с ярко оранжевите плодове на райската ябълка, които са не само вкусни, но и полезни. Д-р Лидия Квашнина...