4-те най-чести заблуди, в които вярват НЕОБВЪРЗАНИТЕ хора

3815
4-те най-чести заблуди, в които вярват НЕОБВЪРЗАНИТЕ хора
Снимка: https://unsplash.com

Има моменти от живота ни, в които любовта не ни е приоритет или просто сме в търсене на подходящия човек, наскоро сме приключили връзка и т.н., но в момента сме необвързани. В такива ситуации започваме да придобиваме различни схващания относно любовните взаимоотношения. Създавате си различни илюзии, които често нямат общо с реалната картинка и това ви пречи да се насладите на собствения си живот, да се надграждате и развивате, докато не дойде заветният момент. 

Не бива да мислите, че сте непълноценни и нещо ви куца само защото в определен момент нямате партньор до вас. За да успеете да живеете щастливо и в хармония с друг човек, първо трябва да постигнете разбирателство със самия себе си. Всяка връзка е различна, но проблемите и трудностите съществуват навсякъде. Не бива да гледате само през призмата на розовите очила, защото невинаги ще бъде цветущо.
Нека видим някои от най-честите заблуди, в които необвързаните вярват:

Заблуди, в които жените продължават да вярват (част II)

Мислите ли, че всички жени знаят априори как работят връзките? Уви, това е стереотип. Такъв е базиран на простия факт, че дълго време, ...

Няма как да си самотен, ако имаш партньор

Това, че имаш човек до себе си, не означава задължително, че не изпитваш чувство на самота. Ако взаимоотношенията са обтегнати, не се чувствате разбрани, или има други причини, физическото присъствие на партньора не премахва това, което е в душата ви. Може би, това, че излизате с вашите приятели и техните половинки, докато вие сте необвързани, ви кара да се заблуждавате по този начин, но знайте, че е в пъти по-лошо да се чувствате самотен, докато сте във връзка.

Да сте обвързани, ви кара да се чувствате щастливи, уверени и сигурни

Да, реално това може и да е така, но не единствено обвързаните имат привилегията да са щастливи и уверени. Необвързаните не им отстъпват по нищо, така че не бива да се правят подобни разделения. А има и хора, които дори и с партньор до себе си не чувстват тази удовлетвореност от живота, сигурност за бъдещето и щастие.

Заблуди, в които жените продължават да вярват (част I)

От детството, момичетата се хранят с фалшиви нагласи, сценарии за ролеви игри са наслагвани в главите им, след което те вярват в такъв ...

Да си обвързан, ще повиши самочувствието ти

Вашето самочувствие не се ли определя от характера и душата ви? Защо трябва да се надявате на партньора до себе си, за да се чувствате по-горди и добри от старото ви Аз. Дори напротив – докато сте сами може да имате повече възможности и време за развитие и усъвършенстване, които значително да повишат увереността ви.

Животът ви ще придобие смисъл, ако сте във връзка

Различните хора приемат смисъла на живота си по различен начин, но твърдението, че само обвързаните имам живот, изпълнен със смисъл, е абсурдно. Не се приемайте за недостойни, за ненужни и повредени, защото в момента сте необвързани. Обичайте се, за да може и другите да ви обикнат.

Когато е за предпочитане да си необвързан

Оказва се, че като сте необвързани, имате много по-лесен живот от приятелите си във връзка. Не вярвате? Вижте топ причините, защо е по-...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com