4-те зодии, които са убедени, че НЯМА да се ВЛЮБЯТ истински

3545
4-те зодии, които са убедени, че НЯМА да се ВЛЮБЯТ истински
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора до такава степен не могат да се справят с любовните отношения, че са се превърнали в истински скептици относно откриването на истинската любов. Те или са били твърде много пъти ранявани, или смятат, че не я заслужават, или просто не вярват, че такава съществува. Причините могат да са много и от различно естество. Астролозите отчитат тези фактори като част от поведението на няколко зодиакални знака. Дали вие сте сред тях? Вижте в следващите редове.

Какво е любовта за различните зодии?

Скорпион

Скорпионите са преминали през толкова разочароващи отношения, че вече стандартите им са твърде високи и служат като защитна бариера от нови наранявания. Те до една степен обвиняват и себе си за провалите - смятат, че недостатъците им ще провалят всичко. В даден момент те просто се отказват от търсенето на любовта и на спътник в живота. Негативизмът им пречи в голяма степен да се насладят на любовта, която получават от другите. Не могат да осъзнаят, че всъщност има хора, които ще ги приемат и обикнат с всичките им недостатъци.

Телец

Телците се отнасят изключително лоялно и сериозно към всяка своя връзка, но когато бъдат предадени повече от веднъж, те започват да се разочароват твърде много от любовта. Те не са с особено високо самочувствие и често смятат, че не заслужават партньора до тях, че не са достойни за уважение и любов, дори половинката им всъщност да се оказва токсична за тях. Те не биха прекратили връзката си. Специалистите съветват да повярват повече в себе си и да бъдат по-смели, за да намерят любовта, която наистина заслужават.

Това са 3 – те зодии, които винаги ще получават много ЛЮБОВ

Водолей

Водолеите просто не могат да повярват в любовта. Те до последно ще избягват сериозните връзки, обичат свободата и времето си и им е много трудно да го споделят с някого друг. Съмняват се, че изобщо ще намерят човек, който да ги обикне, поради трудния им характер. Всеки заслужава да открие своя спътник в живота, в това число и Водолеите. Но те смятат, че е по-добре да са сами, отколкото с някого, когото не са сигурни колко силно и истински обичат.

Козирог

Представителите на този знак са изключителни кариеристи и работохолици. На тях не им остава време да мислят за любов, въпреки че във връзка биха могли да са доста всеотдайни и лоялни. Притесняват се от това дали половинката им ще им изневери и доста често правят скандали поради сценарии в главата си. Козирозите не бива да се отказват заради неуспехите, а трябва да знаят, че любовта ще дойде и при тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com